Sale: Shop nu met kortingen tot 70%
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Heren sleuteletuis

Heren sleuteletuis

Sleuteletuis voor heren

Heren opgelet; ben jij je sleutels altijd kwijt? Stop je ze de ene keer in je broekzak, andere keer in je jaszak en een derde keer in je tas? Dan blijf je zoeken naar je sleutels. De sleuteletuis heren zijn de oplossing! Door je sleutels in een sleuteletui te bewaren blijven ze bij elkaar en is de kans op verliezen veel kleiner.
 

Collectie heren sleuteletuis

Bij The Little Green Bag hebben we sleuteletuis in allerlei soorten kleuren en materialen. De meest bekende klassieke modellen sleuteletuis zijn van Castelijn & Beerens. Het leer geeft deze sleuteletuis een zakelijke look. Een sleuteletui brengt genoeg voordelen met zich mee:
- Een sleuteletui voorkomt dat je sleutels schade aanrichten in je tas;
- Een sleuteletui beschermt tegen krassen;
- Met een sleuteletui heb je geen last van rinkelende sleutels in je broekzak;
- Een sleuteletui zorgt ervoor dat je je sleutels minder snel kwijtraakt.
 

Bestel je sleuteletuis bij The Little green Bag

Heb je een heren sleuteletui gevonden die jij wel wilt hebben? Wacht niet langer en bestel deze online. Hier ervaar je alle gemakken, zoals een snelle en gratis levering (vanaf € 20,-), veilig online bestellen en verzending als een mooi pakketje met een leuk kaartje erbij. Mocht de sleuteletui niet bevallen dan mag jij deze gratis retour zenden. Besteed je meer dan € 100,- in onze webshop, dan ontvang je bovendien een gratis cadeautje van ons! Wil je de sleuteletui liever in het echt zien? Neem dan eens een kijkje in een van onze winkels.

Anderen bekeken ook:
Sleuteletuis voor dames
- Sleutelhangers
Heren portemonnees