Sale: Shop nu met kortingen tot 70%
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Heren tri-fold portemonnees

Heren tri-fold portemonnees

Tri-fold portemonnees voor heren

De drie vouwbare flappen zijn kenmerkend voor de tri-fold portemonnees. Deze drie flappen bieden ruimte voor alle pasjes, briefgeld, muntgeld en bonnetjes. Door de drie flappen heb je dus net wat extra ruimte in deze portemonnee dan in de bi-fold portemonnee heren. Voor iedere stijl is er wel een mooie tri-fold portemonnee te vinden bij The Little Green Bag.
 

Het verschil tussen tri-fold en bi-fold portemonnees

Er zijn wel degelijk verschillen tussen de tri-fold en de bi-fold portemonnees. Naast de twee letters verschil in de naam is de tri-fold portemonnee ook groter dan de bi-fold portemonnee. De tri-fold portemonnee heeft namelijk drie ‘flappen’ en de bi-fold portemonnee heeft twee ‘flappen’. Door de drie flappen is er bij de tri-fold portemonnee twee keer overlap. Dit maakt de tri-fold portemonnee dikker.
 

Collectie tri-fold portemonnees

De collectie heren tri-fold portemonnees bestaat uit verschillende soorten portemonnees in de kleuren mokka, stone, grijs en cognac. Deze bruintinten zijn gangbare kleuren voor mannen. De Carisma Tri Fold Zip Wallet van Castelijn & Beerens is zo’n tri-fold portemonnee die altijd goed is. Ook de Card Billfold Wallet van Castelijn & Beerens is een echte trendy heren portemonnee.
 

Bestel je tri-fold portemonnee bij The Little Green Bag

Heb je een heren tri-fold portemonnee gevonden die je wel wilt hebben? Wacht dan niet langer en bestel de tri-fold portemonnee online. Hier ervaar je alle gemakken, zoals een snelle en gratis levering (vanaf € 20,-), veilig online bestellen en verzending als een mooi pakketje met een leuk kaartje erbij. Mocht de portemonnee niet bevallen dan mag jij deze gratis retour zenden. Besteed je meer dan € 100,- in onze webshop, dan ontvang je bovendien een gratis cadeautje van ons! Wil je de tri-fold portemonnee liever in het echt zien? Neem dan eens een kijkje in een van onze winkels.

Anderen bekeken ook:
Bi-fold portemonnees voor heren
Tri-fold portemonnees voor dames
Bi-fold portemonnees voor dames
Gehele portemonnee collectie voor heren