Sale: Shop nu met kortingen tot 70%
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Castelijn & Beerens riemen

Castelijn & Beerens riemen

Castelijn & Beerens riemen

Castelijn & Beerens is een sterke naam in de lederwereld. Kwaliteit, vakmanschap en innovatie worden gecombineerd in de tassen en accessoires van Castelijn & Beerens. In het proces van het creëren van de tassen, portemonnees en andere kleine lederwaren wordt hier dan ook hoogste prioriteit aan gegeven.  

Zakelijke riemen van Castelijn & Beerens

De riemencollectie van Castelijn & Beerens bestaat uit een aantal prachtige lederen producten. Ben je op zoek naar iets klassieks wat altijd matcht met jouw maatpak? Neem dan gerust even een kijkje tussen de huidige artikelen bij The Little Green Bag. Het merk heeft een uiteenlopende collectie, zo is er voor ieder wat wils! Daarnaast biedt Castelijn & Beerens bijbehorende luxe accessoires. Binnen de collectie vind je casual chique tassen, sleeves, sleutelhangers en etuis van hoge kwaliteit. De producten zorgen ervoor dat je zelfverzekerd bij een afspraak komt en geven je een trendy, maar ook zakelijke uitstraling.

Over C&B

Met het indrukwekkende resumé van Castelijn & Beerens is door de jaren heen de kennis van leersoorten, modelleren en productkwaliteit verheven tot een ware kunst. Generatie op generatie is deze kennis binnen de familie gebleven, waardoor de lederen producten die gecreëerd worden altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Inmiddels staan de tweede en derde generatie van de familie Beerens aan het roer van dit gerenommeerde familiebedrijf. Collecties die elkaar opvolgen hebben een gemeenschappelijke factor: exclusiviteit en kwaliteit. Waar het allemaal begon met tassen en kleine lederwaren is het assortiment inmiddels uitgebreid met stijlvolle damestassen, exclusieve businesstassen, kwalitatief hoogwaardige trolleys, documentmappen en portefeuilles.

Op zoek naar meer producten van Castelijn & Beerens? Klik dan hier voor het gehele overzicht bij The Little Green Bag.