Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Anti-diefstal rugzakken

Anti-diefstal rugzakken
Filters
Sorteer op
30 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

gratis cadeau
bij besteding van € 100,- niet geldig op sale

Anti-diefstal rugzakken

Voorkom dat jouw waardevolle spullen in jouw tas worden gestolen met een anti-diefstal rugzak! Een anti-diefstal rugzak is zo ontworpen dat het open maken van de tas extra moeilijk is voor dieven. De ritsen van de tas en de vakken zijn verborgen. Bovendien zijn de tassen gemaakt van snij vast materiaal, waardoor de tas niet zomaar open te snijden is.
 

Het merk XD Design is een voorloper op het gebied van anti-diefstal rugzakken. De rugzakken zijn voorzien van de bovengenoemde kenmerken. Bovendien beschikken ze over een alarmsysteem, dat verbonden is met een app. De drie buttons op de schouderband zijn voor het in- en uitschakelen van het alarm en voor het verzenden naar een SOS-melding naar een zelfgekozen contact via de app.
 

Wil jij voortaan met een veilig gevoel op stap gaan? Shop dan een anti-diefstal rugzak in onze webshop. Bestellingen boven de € 20,- worden gratis verzonden. Zodra jouw bestelling rond is, gaan wij ermee aan de slag. Alle bestellingen worden zorgvuldig ingepakt en zo snel mogelijk verzonden, zodat jij er snel gebruik van kunt maken. Wil je de voordelen van een anti-diefstal rugzak eerst in het echt zien? Kom dan eens langs een van onze winkels.
 

Anderen bekeken ook:
- Outdoor rugzakken
- School rugzakken
- Regenhoezen