CASIO

Vintage Iconic A700WEM-7AEF Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 35 mm
Horloge kast dikte 6 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Acryl
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 1 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Roestvrij staal
Merk Casio
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code A700WEM-7AEF
Serie Vintage Iconic
Type sluiting Vouwsluiting
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat een vleugje vintage uitstraalt? Dan is de Vintage Iconic A700WEM-7AEF van Casio echt iets voor jou. Dit horloge behoort tot de categorie "Digitale horloges" en is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een tijdloos accessoire.

Met een horlogekast diameter van 35 mm en een dikte van slechts 6 mm, heeft dit horloge een slank en elegant design. De zilverkleurige horlogekast en de zilverkleurige wijzerplaat geven het horloge een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Het horlogeglas is gemaakt van acryl, wat zorgt voor een helder en krasbestendig oppervlak. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdweergave. Met een waterbestendigheid van 1 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in de regen terechtkomt.

De Vintage Iconic A700WEM-7AEF is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De vouwsluiting zorgt ervoor dat het horloge comfortabel om je pols past en gemakkelijk te verstellen is. De vierkante vorm van het horloge geeft het een unieke en opvallende look.

Met het merk Casio weet je dat je kiest voor kwaliteit en vakmanschap. De zilverkleurige afwerking van dit horloge maakt het een tijdloos accessoire dat perfect past bij elke outfit en gelegenheid. De productcode A700WEM-7AEF en de serie Vintage Iconic voegen een vleugje nostalgie toe aan dit moderne horloge.

Als je op zoek bent naar een horloge dat zowel stijlvol als functioneel is, dan is de Vintage Iconic A700WEM-7AEF van Casio de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje vintage toe aan je look!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies