CITIZEN

EP6051-14L Blauw

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 33 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Kristal
Horloge soort uurwerk Eco drive
Horloge waterbestendig 20 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Staal
Merk Citizen
Merk kleurnaam Blauw
Merk product code EP6051-14L
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij jouw outfit? Dan is de EP6051-14L van Citizen een uitstekende keuze. Dit analoge horloge behoort tot de categorie "Analoge horloges" en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een kastdiameter van 33 mm en een dikte van 11 mm heeft dit horloge een elegante en vrouwelijke uitstraling. De zilverkleurige kast en de blauwe wijzerplaat vormen een prachtige combinatie die direct in het oog springt.

Het horlogeglas is gemaakt van kristal, wat niet alleen zorgt voor een helder zicht, maar ook bijdraagt aan de duurzaamheid van het horloge. Daarnaast is dit horloge voorzien van een eco drive uurwerk, wat betekent dat het wordt aangedreven door lichtenergie. Geen gedoe meer met batterijen vervangen!

Met een waterbestendigheid van 20 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk met dit horloge in het water terechtkomt. Het is bestand tegen waterdruk op grote diepte, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik en zelfs voor zwemmen en snorkelen.

De EP6051-14L is gemaakt van hoogwaardig staal, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Het merk Citizen staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dit horloge is daar geen uitzondering op. De blauwe kleurnaam van het merk geeft een extra vleugje stijl aan dit prachtige horloge.

Met zijn ronde vorm past de EP6051-14L perfect om elke pols. Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse outfit wilt opfleuren, dit horloge voegt een vleugje elegantie en stijl toe aan elke look.

Kies voor de EP6051-14L van Citizen en geniet van een horloge dat niet alleen functioneel is, maar ook een echte eyecatcher om je pols. Bestel nu en maak een statement met jouw persoonlijke stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies