CLUSE

Giftbox Boho Chic Petite Mesh Silver Colour and Chain Bracelet Silver colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 28 mm
Horloge kast dikte 6 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk CLUSE
Merk kleurnaam Silver colored
Serie Boho Chic
Stijl Trendy
Vorm Rond

Op zoek naar een stijlvol cadeau voor een speciale dame in je leven? Dan is de Giftbox Boho Chic Petite Mesh Silver Colour and Chain Bracelet van CLUSE de perfecte keuze. Dit prachtige horloge behoort tot de categorie "Analoge horloges" en is een absolute blikvanger.

Met een kastdiameter van 28 mm en een dikte van slechts 6 mm is dit horloge elegant en verfijnd. De zilverkleurige kast en de zwarte wijzerplaat creëren een tijdloze uitstraling die moeiteloos past bij elke outfit. Het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en beschermt het horloge tegen krassen.

Dit horloge is voorzien van een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdweergave. Met een waterbestendigheid van 5 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in de regen terechtkomt of het horloge tijdens het handen wassen draagt.

Het materiaal van dit horloge is roestvrij staal, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook een trendy uitstraling geeft. Het merk CLUSE staat bekend om zijn hoogwaardige producten en dit horloge is daar geen uitzondering op. De zilverkleurige armband voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

De Giftbox Boho Chic Petite Mesh Silver Colour and Chain Bracelet is onderdeel van de Boho Chic serie en past perfect bij de trendy stijl van vandaag. De ronde vorm van het horloge geeft het een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Geef een cadeau waar ze dol op zal zijn. Bestel vandaag nog de Giftbox Boho Chic Petite Mesh Silver Colour and Chain Bracelet van CLUSE en maak indruk met dit prachtige horloge.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies