Filters

36 van 131 producten

36 van 131 producten

Pagina

De leukste CLUSE horloges, armbandjes en horlogebandjes vind je bij The Little Green Bag. Dit trendy merk heeft een groot aanbod met vele modellen en toffe kleuren. Het merk kenmerkt zich door oog te hebben voor de kleinste details. Door de vele stijlen zit er voor iedereen wel een leuk model tussen, welke kies jij?

Meet Cluse!! Deze trendy horloges tikken er vrolijk op los, terwijl jij er moeiteloos als een fashionista uit ziet met een klokje van Cluse om je pols. De horloges en sieraden van Cluse worden ontworpen in Amsterdam voor voornamelijk vrouwen, maar ook mannen van over de hele wereld. Het merk staat voor eigentijdse ontwerpen die zijn gemaakt met veel zorg en aandacht voor de kleinste details. 
 

Cluse horloge dames collecties

De leukste Cluse horloges collectie voor dames vind je hier. Afgelopen jaren heeft Cluse zich zo populair gemaakt, dat zij nu het meest gewilde horlogemerk van Nederland is. Binnen de collectie Cluse horloges vallen er verschillende lijnen, met elk een eigen stijl:

La Bohème: maak een statement met je horloge
De horlogekastjes van de La Bohème lijn zijn op een stijlvolle manier oversized (38 mm). Tegelijkertijd zijn de horloges voorzien van prachtige details, waardoor je een stoer en smaakvol accent legt in jouw outfit.

Minuit: een eerbetoon aan het nachtelijke leven
De Minuit horlogekastjes zijn iets kleiner (33 mm) dan die van La Bohème, maar minstens net zo mooi. De elegante modellen uit deze lijn staan centraal voor al het moois dat een avond kan brengen: een prachtige sterrenhemel, een eerste date, of herinneringen aan avonden die eeuwig mochten duren. Door het subtiele design past dit horloge goed bij dergelijke gelegenheden. Een mooi detail: op de wijzerplaat wordt de 12 weergegeven als Romeinse cijfer.

Pavane
De verfijnde modellen van de Pavane lijn hebben kleine glinsterende kristallen op de wijzerplaat. Dit geeft de horloges een vrouwelijke en luxere uitstraling. Daar dragen ook de bandjes aan bij, die fijn en gedetailleerd zijn. De horlogekastjes zijn net als bij de La Bohème horloges 38 mm.

La Tetragone
Nieuw aan de collectie van Cluse toegevoegd zijn de retro vierkante La Tetragone horloges (voorheen bekend als La Garçonne). Toe aan een nieuwe frisse wind wat betreft arm candy? La Tetragone is het antwoord. De wijzerplaat is afgewerkt met streepjes ter tijdsindicatie en heeft een diameter van 28.5 mm.

La Couronnement
Zilver, goud en roségoud niet te combineren met elkaar? Think again! De La Couronnement horloges bewijzen namelijk het tegendeel. Het is een mooie mix tussen tijdloos design en hedendaags ontwerp.
 

Cluse horloge bandjes: add some colour!

Dit horlogemerk biedt jou via The Little Green Bag een uitgebreide collectie aan Cluse horloge dames. Deze zijn voorzien van metalen of lederen bandjes, in de meest diverse kleuren. Roségoud is een trend die we veel terug zien komen, maar natuurlijk zijn er ook de kleuren die never out of style zijn: zilver, goud, zwart en bruin. Ga je liever voor een opvallende kleur? We hebben ze ook in het grijs, groen, blauw, roze… We kunnen nog wel even door gaan, maar je begrijpt het: keuze genoeg aan horlogebandjes!
 

Elegante, sierlijke sieraden

Je arm candy is niet compleet zonder enkele minimalistische en verfijnde sieraden van Cluse. De armbanden, oorbellen of ringen zijn de ultieme match voor een bijpassend Cluse horloge, omdat de designs van deze items erg dun zijn. Je hebt geen last van een onprettig gevoel op je pols door zware accessoires. De ringen en oorbellen van Cluse passen ook perfect bij elk item dat je hebt! 
 

Geef een horloge cadeau

Het horloge van Cluse zijn door de trendy ontwerpen en vriendelijke prijzen erg populair. Bovendien zijn de horloges verpakt in een elegante leren hoes. Het is daarom extra leuk om een horloge van Cluse cadeau te geven (of te krijgen)!
 

Bestel jouw favoriete items online

Heb je een Cluse horloge, horlogebandjes of sieraad gevonden dat matcht met jouw stijl en smaak? Bestel deze dan online bij The Little Green Bag. Wij zorgen ervoor dat het horloge of sieraad met veel liefde en the speed of light bij jou wordt bezorgd.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies