Fossil

Neutra FS5982 Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Roségoudkleurig
Materiaal Leer
Merk Fossil
Merk kleurnaam Brown
Merk product code FS5982
Serie Neutra
Vorm Rond

Op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij de moderne man? Dan is de Neutra FS5982 van Fossil een absolute must-have. Dit analoge horloge behoort tot de categorie "Analoge horloges" en is speciaal ontworpen voor heren. Met een kastdiameter van 44 mm en een kastdikte van 12 mm heeft dit horloge een robuuste uitstraling die zeker indruk zal maken.

De zilverkleurige horlogekast geeft de Neutra FS5982 een tijdloze en veelzijdige look. Het mineraalglas zorgt niet alleen voor een heldere weergave van de wijzerplaat, maar biedt ook duurzaamheid en krasbestendigheid. Dankzij het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave.

Met een waterbestendigheid van 5 ATM hoef je je geen zorgen te maken over regenbuien of spatten. Dit horloge is bestand tegen waterdruk tot 50 meter diepte, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik en lichte wateractiviteiten.

De roségoudkleurige wijzerplaat van de Neutra FS5982 vormt een prachtig contrast met de zilverkleurige kast. Het leer van de band voegt een vleugje luxe en comfort toe aan dit horloge. De bruine kleur van de band geeft het geheel een warme en klassieke uitstraling.

Met de productcode FS5982 en de serie "Neutra" is dit horloge gemakkelijk te identificeren en past het perfect bij de andere stijlvolle accessoires van Fossil. De ronde vorm van de kast geeft het horloge een tijdloos en elegant karakter.

Als je op zoek bent naar een horloge dat zowel functioneel als modieus is, dan is de Neutra FS5982 van Fossil de ideale keuze. Met zijn stijlvolle design, hoogwaardige materialen en betrouwbare uurwerk zal dit horloge zeker een favoriet worden in je collectie.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies