CLUSE

Strap 18 mm Mesh Gold Colored Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Doelgroep Dames
Horloge breedte band 18 mm
Materiaal Staal
Merk CLUSE
Merk kleurnaam Gold
Merk product code CS1401101009

Op zoek naar een stijlvol horlogebandje dat perfect bij jouw horloge past? Dan is het Strap 18 mm Mesh Gold Colored horlogebandje van CLUSE precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 18 mm en gemaakt van hoogwaardig staal, straalt dit bandje elegantie en kwaliteit uit.

Dit horlogebandje is speciaal ontworpen voor dames en heeft een prachtige gouden kleur die je pols direct laat opvallen. De gouden kleur geeft een luxueuze uitstraling aan je horloge en past perfect bij elke gelegenheid.

Met de merkproductcode CS1401101009 ben je verzekerd van een authentiek CLUSE-product. CLUSE staat bekend om zijn verfijnde ontwerpen en dit horlogebandje is daar geen uitzondering op. Het merk CLUSE is synoniem met stijl en klasse, en dit bandje is daar het perfecte voorbeeld van.

Met een breedte van 18 cm past dit horlogebandje comfortabel om je pols. Het mesh-design zorgt voor een luchtige en ademende ervaring, waardoor je het bandje de hele dag door kunt dragen zonder ongemak te ervaren.

Upgrade je horloge met het Strap 18 mm Mesh Gold Colored horlogebandje van CLUSE en geef je outfit een trendy en sophisticated touch. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies