CLUSE

Strap Leather 16 mm Rose Gold colored Lizard coral

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Merk CLUSE
Merk kleurnaam Lizard coral

Op zoek naar een stijlvol horlogebandje dat perfect bij jouw outfit past? Dan is het Strap Leather 16 mm Rose Gold gekleurde horlogebandje van CLUSE echt iets voor jou! Dit horlogebandje behoort tot de categorie Horlogebandjes en is speciaal ontworpen voor dames.

Het horlogebandje is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De rose gouden kleur geeft een trendy en vrouwelijk tintje aan je horloge. Met een breedte van 16 mm past dit bandje perfect bij de meeste CLUSE horloges.

CLUSE is een bekend merk dat bekend staat om zijn elegante en minimalistische ontwerpen. Dit horlogebandje is geen uitzondering. Het strakke en tijdloze design past bij elke gelegenheid, of het nu een formele gebeurtenis is of een casual dagje uit.

De kleur van dit horlogebandje wordt omschreven als "Lizard coral" door het merk. Deze unieke kleur voegt een speels element toe aan je horloge en maakt het een echte eyecatcher. Combineer het met andere accessoires in dezelfde kleur of draag het als een opvallend accent bij neutrale tinten.

Upgrade je horloge met het Strap Leather 16 mm Rose Gold gekleurde horlogebandje van CLUSE. Bestel vandaag nog en geef je horloge een nieuwe look!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies