Ice-Watch

ICE Solar Power 36 mm Wit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 40 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Wit
Horloge materiaal glas Plexiglas
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Siliconen
Merk Ice-Watch
Merk kleurnaam Wit
Merk product code IW019028
Serie ICE Solar Power
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat zowel functioneel als trendy is? Dan is de ICE Solar Power 36 mm van Ice-Watch perfect voor jou! Dit horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een kastdiameter van 40 mm en een dikte van 12 mm heeft dit horloge de ideale afmetingen om je pols te accentueren. De witte kleur van de horlogekast geeft een frisse en moderne uitstraling, terwijl het plexiglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Het Quartz uurwerk zorgt ervoor dat je altijd nauwkeurige tijdmetingen hebt, terwijl de waterbestendigheid van 5 ATM ervoor zorgt dat je het horloge kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen en lichte regenbuien. De blauwe wijzerplaat voegt een vleugje kleur toe aan het geheel, waardoor het horloge er nog aantrekkelijker uitziet.

Wat betreft het materiaal van de band, is gekozen voor siliconen. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabele pasvorm, maar maakt het horloge ook lichtgewicht en flexibel. De ICE Solar Power 36 mm is een onderdeel van de serie met dezelfde naam, wat aangeeft dat het horloge gebruik maakt van zonne-energie om de batterij op te laden.

Met de ronde vorm en het merk Ice-Watch ben je verzekerd van een trendy en eigentijds accessoire. De witte kleurnaam en productcode IW019028 maken het gemakkelijk om dit specifieke model te identificeren. Kortom, de ICE Solar Power 36 mm is een must-have voor elke modebewuste vrouw die op zoek is naar een horloge dat zowel stijlvol als functioneel is.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies