Ice-Watch

P. Leclercq Medium IW020612 Black Lime

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Ice-Watch
Merk kleurnaam Black Lime
Merk product code IW020612
Serie Pierre Leclercq
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij de moderne man? Dan is de P. Leclercq Medium IW020612 van Ice-Watch precies wat je nodig hebt. Dit horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en heeft een stoere uitstraling die elke outfit compleet maakt.

Met een kastdiameter van 44 mm en een dikte van 10 mm is dit horloge de ideale maat voor heren. De zwarte kleur van de horlogekast geeft een tijdloze en elegante uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Het Quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave, terwijl de waterbestendigheid van 10 ATM ervoor zorgt dat je dit horloge kunt dragen tijdens al je dagelijkse activiteiten, inclusief zwemmen en snorkelen.

De zwarte wijzerplaat van dit horloge geeft een moderne en minimalistische look, terwijl het siliconen materiaal zorgt voor een comfortabele pasvorm om je pols. Het merk Ice-Watch staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en de P. Leclercq Medium IW020612 is daar geen uitzondering op.

Met de merknaam "Black Lime" en de productcode IW020612 is dit horloge een uniek accessoire dat je persoonlijke stijl perfect weerspiegelt. De P. Leclercq-serie van Ice-Watch staat bekend om zijn verfijnde ontwerpen en de ronde vorm van dit horloge voegt een vleugje elegantie toe aan je pols.

Kortom, de P. Leclercq Medium IW020612 is een must-have voor elke moderne man die op zoek is naar een stijlvol horloge met een stoere uitstraling. Bestel nu en maak een statement met dit prachtige horloge van Ice-Watch.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies