Lorus

R2381NX9 Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 45 mm
Horloge kast dikte 17 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Acryl
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Lorus
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code R2381NX9
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stoer en stijlvol horloge? Dan is de R2381NX9 van Lorus echt iets voor jou! Dit digitale horloge voor heren heeft een robuuste uitstraling en is perfect voor mannen die houden van een sportieve look.

Met een kastdiameter van 45 mm en een dikte van 17 mm is dit horloge een echte eyecatcher om je pols. De zwarte kleur van de horlogekast geeft het geheel een moderne en trendy uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van acryl, wat zorgt voor een helder en krasbestendig oppervlak. Zo blijft je horloge er altijd als nieuw uitzien, zelfs na intensief gebruik.

Dit horloge werkt op een quartz uurwerk, wat betekent dat het zeer nauwkeurig de tijd weergeeft. Je kunt er dus altijd op vertrouwen dat je horloge de juiste tijd aangeeft.

Met een waterbestendigheid van 10 ATM is dit horloge ook geschikt om te dragen tijdens het zwemmen of snorkelen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je per ongeluk met je horloge in het water terechtkomt.

De zwarte wijzerplaat van dit horloge zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. De duidelijke cijfers en wijzers maken het aflezen van de tijd eenvoudig, zelfs in het donker.

De horlogeband is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm om je pols. De gespsluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig op zijn plaats blijft zitten.

Met het merk Lorus weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De R2381NX9 is een horloge dat je outfit compleet maakt en je persoonlijkheid laat zien. Bestel nu dit prachtige horloge en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en design!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies