Seiko

SSC771P1 Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 41 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Saffier
Horloge soort uurwerk Solar
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Rood
Materiaal Staal
Merk Seiko
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code SSC771P1
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor heren? Dan is de Seiko SSC771P1 echt iets voor jou. Dit analoge horloge behoort tot de categorie "Analoge horloges" en heeft een aantal geweldige eigenschappen die je zeker zullen aanspreken.

Met een kastdiameter van 41 mm en een dikte van 12 mm heeft dit horloge de ideale afmetingen om opvallend maar toch subtiel om je pols te pronken. De zilverkleurige kast geeft het horloge een moderne en verfijnde uitstraling, terwijl de rode wijzerplaat een vleugje kleur toevoegt.

Wat dit horloge echt bijzonder maakt, is het gebruik van saffierglas. Dit duurzame materiaal zorgt ervoor dat je horloge altijd beschermd is tegen krassen en stoten, waardoor het er als nieuw blijft uitzien, zelfs na jarenlang dragen.

De Seiko SSC771P1 is uitgerust met een solar uurwerk, wat betekent dat het horloge wordt aangedreven door zonne-energie. Dit maakt batterijvervanging overbodig en zorgt ervoor dat je altijd de juiste tijd bij de hand hebt.

Maak je geen zorgen over waterbeschadiging, want dit horloge is waterbestendig tot 10 ATM. Of je nu gaat zwemmen, douchen of je handen wast, je kunt dit horloge met vertrouwen dragen, wetende dat het bestand is tegen water.

De Seiko SSC771P1 is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een druksluiting, waardoor het horloge comfortabel om je pols blijft zitten. Het ronde ontwerp voegt een klassiek element toe aan het geheel, waardoor dit horloge perfect is voor elke gelegenheid.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en stijlvol horloge, dan is de Seiko SSC771P1 de ideale keuze. Met zijn indrukwekkende kenmerken en tijdloze ontwerp zal dit horloge zeker een favoriet worden in je collectie.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies