Filters

36 van 236 producten

36 van 236 producten

Pagina

Bij Fossil ben je aan het juiste adres voor de mooiste trendy items. Het merk maakt gebruik van de mooiste materialen en heeft een passie voor design en innovatie. Kom voor te gekke items naar dit merk, zoals sieraden en horloges. Ben je al benieuwd wat The Little Green Bag jou heeft te bieden van het merk Fossil? Neem dan snel een kijkje!

Fossil is een Amerikaans bedrijf dat in 1984 is opgestart. Het bedrijf ontwerpt en fabriceert stijlvolle polshorloges, tassen, portefeuilles, sieraden en zonnebrillen voor zowel mannen als vrouwen. Passie, design en innovatie zijn de kernwoorden van Fossil.

Het merk Fossil valt onder de Fossil Group. Dit is het moederbedrijf van het merk dat ook andere merken bezit of erg close mee samenwerkt. Merken als dezen zijn Michele, Michael Kors, Emporio Armani, Puma en DKNY. Alle merken zijn wereldklasse merken. De Fossil Group staat dan ook voor stijl en kwaliteit. Het doel van de Fossil Group was sinds 1984 om stijlvolle en kwalitatief goede items te creëren die niet alleen speels waren maar ook toegankelijk. Het merk was altijd al geïnspireerd door de Amerikaanse creativiteit en vindingrijkheid. De focus van het merk ligt nu vooral op hun optimisme naar de wereld, hun authenticiteit en, natuurlijk, hun creatieve spirit.


Pro-planet visie

Fossil stimuleert verandering voor de aarde. Zij ontketenen de kracht van onderbedeelde jongeren over de hele wereld. Het merk doet dit door partners te steunen die jongeren helpen om op eigen kracht baas te zijn over hun toekomst, zodat zij vervolgens verandering kunnen creëren voor hunzelf, hun families en hun gemeenschappen. Tot nu toe heeft Fossil een positieve impact gehad op 1,5 miljoen van deze jongeren.

Naast bovengenoemd doel, is Fossil ook bezig met het lanceren van producten die zogenoemd ‘pro-planet- zijn. Dit zijn producten die op een duurzame(re) manier gemaakt zijn. Juist grote merken als die van de Fossil Group, kunnen een bijdrage leveren door groener te werken. Duurzaamheid is in de loop van de tijd steeds belangrijker geworden en daar houdt het merk dan ook rekening mee. Het merk streeft ernaar veranderingen in de hele sector te beïnvloeden door duurzamere producten te creëren en over te stappen op een circulair bedrijfsmodel voor horloges en verpakkingen.

Doelen van het merk zijn om in 2025 100% van de producten te ontwerpen en te produceren, om zo te voldoen aan haar eigen pro-planet criteria. Hetzelfde jaar wilt het merk gebruik maken van 100% circulaire primaire verpakkingen en leiden in circulaire bedrijfsmodelbenaderingen, te beginnen met de lancering van een wereldwijd terugnameprogramma.


Collectie sieraden en horloges

Voor producten die staan voor kwaliteit, stijl, optimisme en creativiteit zit je bij Fossil helemaal goed. Het merk biedt verschillende collecties van verschillende items en zorgt voor genoeg diversiteit in de designs. Zo is er voor ieder wat wils! Tijdloze designs is wat je bij een merk als deze kunt vinden. Er wordt gedetailleerd nagedacht over de ontwerpen en er wordt gebruik gemaakt van de mooiste materialen die er zijn. Denk aan prachtige, natuurlijke materialen, zoals leer, metaal en staal. Benieuwd naar de collecties van het merk? Neem dan snel een kijkje!


Bestel Fossil online

Heb je een prachtig item van Fossil op het oog? Bestel deze dan snel en eenvoudig online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je jouw aankoop zo snel mogelijk in huis hebt en met plezier kunt dragen!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies