Garmin

Venu 2 Plus Slate Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 43 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Gorilla glas
Horloge soort uurwerk Accu
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Garmin
Merk kleurnaam Slate Black
Merk product code 010-02496-11
Serie Venu
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele smartwatch? Dan is de Venu 2 Plus van Garmin echt iets voor jou! Deze smartwatch behoort tot de categorie Smartwatches en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Met een horlogekast diameter van 43 mm en een dikte van 12 mm heeft de Venu 2 Plus een slank en elegant design.

De zwarte horlogekast en de zwarte wijzerplaat geven deze smartwatch een moderne uitstraling. Het horlogeglas is gemaakt van Gorilla glas, waardoor het bestand is tegen krassen en stoten. Met een waterbestendigheid van 5 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je de Venu 2 Plus draagt tijdens het sporten of in de regen.

De Venu 2 Plus heeft een accu uurwerk, wat betekent dat je geen batterijen hoeft te vervangen. Dit maakt het gebruik van deze smartwatch extra gemakkelijk. De siliconen band zorgt voor een comfortabele pasvorm en is duurzaam. Het merk Garmin staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en de Venu 2 Plus is daar geen uitzondering op.

Met de Venu 2 Plus heb je niet alleen een praktische smartwatch, maar ook een stijlvol accessoire. De Slate Black kleur geeft deze smartwatch een tijdloze uitstraling die bij elke outfit past. De productcode van de Venu 2 Plus is 010-02496-11 en het behoort tot de Venu serie van Garmin.

De Venu 2 Plus sluit met een gesp, waardoor je de band eenvoudig kunt verstellen voor de perfecte pasvorm. De ronde vorm van de horlogekast zorgt voor een klassieke en elegante look. Kortom, de Venu 2 Plus is de ideale smartwatch voor volwassenen die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en functionaliteit.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies