Garmin

Venu Sq 2 Music Ivory Peach Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 40 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Roségoudkleurig
Horloge materiaal glas Gorilla glas
Horloge soort uurwerk Accu
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Garmin
Merk kleurnaam Ivory Peach Gold
Merk product code 010-02700-11
Serie Venu
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stijlvolle smartwatch die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Venu Sq 2 Music van Garmin de ideale keuze voor jou. Met een horlogekast diameter van 40 mm en een dikte van 11 mm, heeft dit vierkante horloge een trendy en moderne uitstraling. De roségoudkleurige kast geeft een luxe touch aan je pols, terwijl het zwarte wijzerplaat zorgt voor een strak en elegant design.

De Venu Sq 2 Music is niet alleen mooi om te zien, maar ook functioneel. Het horloge is voorzien van Gorilla glas, waardoor het scherm beschermd is tegen krassen en stoten. Met een accu uurwerk ben je verzekerd van een lange batterijduur, zodat je de hele dag door kunt genieten van alle handige functies. Bovendien is dit horloge waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het ook kunt dragen tijdens het zwemmen of douchen.

Dit horloge is speciaal ontworpen voor volwassenen en gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal. Het merk Garmin staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en met de Venu Sq 2 Music laten ze wederom zien waarom ze een van de beste merken zijn op het gebied van smartwatches. De Ivory Peach Gold kleurnaam geeft een subtiele en verfijnde uitstraling aan dit horloge, terwijl de merkproductcode 010-02700-11 aangeeft dat je een origineel en authentiek product in handen hebt.

Maak een statement met de Venu Sq 2 Music van Garmin. Of je nu naar een feestje gaat, een zakelijke bijeenkomst hebt of gewoon je dagelijkse activiteiten wilt bijhouden, dit horloge is de perfecte metgezel. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies