Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Smartwatches kinderen

Smartwatches kinderen

Kindersmartwatches

Altijd op de hoogte willen blijven van de laatste gadgets en technische snufjes? Dan mag een smartwatch zeker niet ontbreken in jouw horloge collectie. Een smartwatch is een modern horloge dat verbonden is met je smartphone. Dankzij de vele hightech functies hoef je niet steeds je telefoon erbij te pakken om up-to-date te blijven. De smartwatch toont meldingen die komen van de smartphone. Denk bijvoorbeeld aan al je WhatsApp meldingen, sms-berichten, agendanotificaties of andere inkomende berichten.

Ook is een smartwatch geschikt voor het downloaden van applicaties; denk aan het afspelen van jouw lievelingsmuziek middels Spotify, vind een goed restaurant in de buurt met Tripadvisor middels een gps-systeem of houd je calorieën bij in een voedingsapp naar keuze. Ook zijn vele smartwatches in staat om je stappen te tellen en je hartslag te meten. Het is een uitstekende prestatiemeter tijdens het hardlopen of voetballen. Smartwatches kunnen ook andere functies hebben, zoals het hebben van een kompas, rekenmachine, hoogtemeter, barometer en thermometer. Vele horloges hebben een SD-kaart en een oplaadbare batterij.

Het uiterlijk van smartwatches varieert enorm. Zo zijn er rechthoekige, ronde en vierkante horlogekasten. De bandjes van de horloges zijn er ook in verschillende kleuren, van paars tot zwart en van goud tot zilver. Dankzij de vele verschillende maten in de bandjes weet je ook zeker dat er altijd een horloge is dat past om jouw pols.

De smartwatch is een zeer innoverende uitvinding voor wie niet de hele tijd op zijn telefoon wilt zitten, maar wel up-to-date wilt blijven. Deze gadget maakt jouw leven makkelijker en is perfect voor elke gelegenheid. Of je nu op visite bent bij je familie, in het park loopt met je vrienden of in de supermarkt loopt. Met de smartwatch blijf je altijd op de hoogte. Ideaal voor ieder moemnt van de dag dus! Daarnaast is een ander voordeel dat je je smartwatch nooit kunt kwijtraken, aangezien deze altijd om jouw pols vastzit! Ontdek de collectie smartwatches van The Little Green Bag en geniet van stijl en technologie in één.


Smartwatches van Garmin

Garmin is een internationaal bedrijf wat ernaar streeft om duurzaam te zijn door het ontwikkelen van premium producten, die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en tijdens het sporten. Zo produceren zij milieubewuste producten die minimale milieuschade veroorzaken tijdens hun levenscycli.

Zo ook de prachtige, moderne smartwatches die zij ontwerpen. Met een Garmin horloge ben je in staat om nauwkeurig jouw hartslag, afstand en snelheid te meten. De smartwatches bieden eindeloos veel mogelijkheden en alles wat je nodig hebt is ingebouwd in de software. Deze stijlvolle e-accessoires zijn vaak licht van gewicht en daardoor perfect te gebruiken tijdens het hardlopen bijvoorbeeld en voor het dagelijkse gebruik. Buiten het feit dat de horloges van Garmin bijzonder functioneel zijn, zijn ze ook nog eens super stijlvol. De strakke designs en minimalistische ontwerpen maken deze horloges tot echte eyecatchers voor om de pols. Laat je verassen door de stijl, luxe en functionaliteit van een Garmin smartwatch.


Beste jouw smartwatch nu online

Een prachtig horloge gevonden? Een smartwatch online bestellen was nog nooit zo makkelijk als bij The Little Green Bag. Binnen een paar muisklikken ben jij de trotse eigenaar van een trendy en functionele gadget. Wanneer je de bestelling op een werkdag voor 23:00 plaatst, gaan wij direct met jouw bestelling aan de slag en zal het pakketje dezelfde dag nog gratis naar je toe worden verzonden.