Michael Kors

Gen 6 Bradshaw MKT5134 Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 6 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas XE Super Hardness Glass
Horloge soort uurwerk Accu
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Multi
Merk product code MKT5134
Serie Bradshaw Watch
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle smartwatch die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Gen 6 Bradshaw MKT5134 van Michael Kors een absolute must-have. Deze smartwatch behoort tot de categorie Smartwatches en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een horlogekast diameter van 44 mm en een dikte van slechts 6 mm, is dit horloge een elegante toevoeging aan je pols. De goudkleurige horlogekast straalt luxe uit en trekt zeker de aandacht. Het horlogeglas is gemaakt van XE Super Hardness Glass, waardoor het krasbestendig is en langdurig mooi blijft.

De Gen 6 Bradshaw MKT5134 werkt op een accu, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen. Daarnaast is het horloge waterbestendig tot 3 ATM, waardoor je het zonder problemen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen en lichte regenbuien.

De zwarte wijzerplaat van dit horloge zorgt voor een strak en modern uiterlijk. De horlogekast is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en de Gen 6 Bradshaw MKT5134 is daar geen uitzondering op.

Deze smartwatch behoort tot de Bradshaw Watch serie en heeft een ronde vorm, wat zorgt voor een tijdloze en klassieke uitstraling. De MKT5134 is verkrijgbaar in de kleur Multi, waardoor het horloge gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits en stijlen.

Met de Gen 6 Bradshaw MKT5134 van Michael Kors ben je niet alleen altijd op de hoogte van de tijd, maar voeg je ook een stijlvol accessoire toe aan je outfit. Bestel deze prachtige smartwatch vandaag nog en maak een statement met je pols!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies