Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Hunter

Hunter

Hunter

De rubberen regenlaarzen van Hunter werden voor het eerst gemaakt in 1856, in Schotland. Het begon als een klein bedrijf met slechts vier werknemers. Dankzij het grote succes van de rubberlaarzen groeide het bedrijf binnen 20 jaar al uit tot een groot bedrijf met maar liefst zeshonderd medewerkers. Het merk heeft het succes voor een groot deel te danken aan het uitbreken van de oorlog. Op dat moment was er erg veel vraag naar rubberlaarzen, vooral vanuit het leger.
 

Puur vakmanschap


De laarzen zijn van origine gemaakt voor zwaar terrein en het onvoorspelbare Schotse klimaat. Voor het ontwerp is er een combinatie gemaakt van traditioneel vakmanschap met geavanceerde technieken. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat Hunter bekend staat om zijn performance, duurzaamheid en comfort. De laarzen kenmerken zich door het strakke uiterlijk, de gesp aan de bovenzijde en het merklogo aan de voorkant.

Modieuze regendansjes maken


Tegenwoordig is Hunter niet meer weg te denken uit het straatbeeld en wordt menig celebratie gespot met de laarzen. Vooral gedurende het festivalseizoen zijn de rubberlaarzen een echte musthave. Dankzij Hunter kun je er zelfs op regenachtige dagen fabuleus uitzien!

Bestel Hunter online


De rubberlaarzen van Hunter zijn er in verschillende modellen en kleuren. Heb je een paar gespot in onze collectie die helemaal bij jou past? Bestel ze dan snel en gemakkelijk online! Zodra wij jouw order binnen krijgen gaan wij er direct mee aan de slag, zodat jij zo snel mogelijk je favoriete paar in huis hebt!