Sale: Shop nu met kortingen tot 70%
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Mutsen

Filters
Sorteer op
11 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

Kindermutsen en beanies

Op koude winterdagen of tijdens de wintersport, kan het aardig koud worden. Met de leuke kindermutsen in onze collectie blijven die kleine oortjes lekker warm! Maar niet alleen de oren. De meeste warmte verlaat je lichaam via je handen, voeten en hoofd! Als het buiten koud is, gaat dit extra snel en daardoor krijg je het sneller koud en warm je moeilijker op. Een goede muts zorgt ervoor dat je hoofd warm blijft.
 

Barts kindermutsen


De kindermutsen van Barts zijn hier niet alleen een goed voorbeeld van, maar ook nog eens een ontzettend leuk voorbeeld! De mutsen hebben namelijk leuke opdrukken. De mutsen en beanies zijn bijvoorbeeld voorzien van gekke gezichtjes, dierensnoetjes of stoere teksten. De allerschattigsten hebben lieve oortjes op de muts zitten. Natuurlijk hebben we ook neutralere ontwerpen met gekleurde strepen of ruitjes, maar we hebben ook juist effen kleuren. Natuurlijk dan weer wel met een leuke pompon bovenop! Je kunt ook kiezen voor headbands of caps. Er is keuze genoeg.
En het leuke aan Barts is dat we ook bijpassende sjaals en wanten hebben van dit leuke merk.

Naast de echte winterse mutsen, hebben we ook leuke beanies van Barts die vooral leuk zijn als fashion-item. Deze zijn luchtiger, en daarmee ook prima geschikt om buiten de winter om te dragen. Je kunt voor de zomer natuurlijk ook kiezen voor luchtige kinderhoedjes en petten.

Bestel kindermutsen online


Heeft jouw kind een leuke muts gevonden? Bestel deze dan in een paar muisklikken online in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat je 'm snel in huis hebt, zodat jullie er samen snel plezier van hebben: jouw kind heeft het lekker warm en jij hebt iets leuks om naar te kijken! ;-)