Sale: Shop nu met kortingen tot 70%
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Cowboysbag Diaper Bags

Cowboysbag Diaper Bags

Cowboysbag biedt een grote collectie aan stoere en robuuste luiertassen die voldoen aan alle wensen van de trendy ouders van nu. In ons assortiment vind je alle huidige modellen en voegen we ook altijd de meest recente exemplaren toe aan onze collectie van luiertassen.

The Diaper Bag

The Diaper Bag is al jaren de best verkochte luiertas van Cowboysbag. De tas is afgeleid van het orginele model The Bag, wat ook één van de populairste tassen in van dit lederwarenmerk. Wat The Diaper Bag onderscheidt van de oorspronkelijke tas, is dat deze aan de binnenkant volledig is geoptimaliseerd voor het leven met een baby of peuter. Dat betekent dat de binnenkant van de tas een water- en vuil afstotende voering heeft, waardoor de tas gemakkelijk schoon te maken is. Daarnaast zijn er nog zeven vakken beschikbaar waarin je allerlei essentials voor jouw kind kunt opbergen, op een manier dat je er ook weer makkelijk bij kunt. Flesjes, luiers, speentjes en schone kleertjes zijn allemaal binnen handbereik dankzij deze praktische tas. Extra pluspuntje is dat je er ook nog een gratis verschoningsmat bij krijgt. Ook deze is water- en vuilafwerend, waardoor ook dit item gemakkelijk schoon te maken is. Dit bevordert de hygiëne van jouw kindje.

Stoere en fashionable luiertassen

De luiertassen van Cowboysbag zijn er speciaal voor de vaders en moeders die alleen genoegen nemen met een diaper bag van hoge kwaliteit. Bij Cowboysbag wordt uitsluitend gewerkt met de beste materialen en leersoorten, waardoor je altijd op de tas kunt vertrouwen. Ze zijn stevig, trendy en stoer. Dus ook de pappa's kunnen goed voor de dag komen met een Cowboysbag luiertas.
 

Andere Cowboysbag Diaper Bags

Naast The Diaper Bag zijn er door Cowboysbag ook nog andere varianten op de luiertas uitgebracht. Bekijk daarom ook zeker nog de volgende modellen:

Diaper Bag Monrose
Diaper Bag Bourne
Diaper Bag Stonehaven

Ook deze tassen zijn praktisch en bieden voldoende opbergruimte voor alle benodigdheden van en voor jouw kindje.
 

Verschoningsmatje

Wist je dat je bij The Little Green Bag het verschoningsmatje ook los kunt bestellen? Handig als de vorige bijvoorbeeld versleten of kwijtgeraakt is, of wanneer je het zelf vanuit hygiënisch oogpunt fijner vindt om het matje te vervangen.

 

Bestel jouw Cowboysbag Diaper Bag online

Heb je een leuke luiertas gespot in onze collectie? Bestel deze dan eenvoudig, gratis en snel online in onze webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je de luiertas zo snel mogelijk in huis hebt en in gebruik kunt nemen.