Sale: Shop nu met kortingen tot 70%
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Barts

Barts heeft ook een kindercollectie, die vol zit met verrassende en vrolijke producten. Denk bijvoorbeeld aan zomerse hoedjes met gekke prints ter bescherming tegen de zon, of een warme muts in de vorm van een dier.
Barts

Barts

Als je denkt aan Barts, dan denk je aan pret in de kou. Wat hebben Barts en Saint Tropez dan gemeen met elkaar? Het verhaal van het fashion brand Barts begint op de zonnige stranden van Saint Tropez. Het is het jaar 1992. Bart verkoopt zijn handgemaakte shorts aan de zonaanbiddende rich & famous van Saint Tropez. Het moment dat deze zonnige stranden werden ingewisseld voor de hoge besneeuwde bergen zat het merk Barts echt in de lift. Alle collecties met uitgebreid assortiment van mutsen, sjaals, handschoenen en andere winterse hebben de perfecte balans tussen speelsheid, creativiteit en warm comfort. Vooral de wintercollectie heeft een speelse knipoog. Maar inmiddels is Barts er ook voor de zomerse dagen!

De kindercollectie van Barts is geïnspireerd op de fantasierijke wereld van het kind. Al dromende over monsters en superhelden is deze collectie mutsen, sjaals en sokken ontworpen. Bij Barts wordt deze filosofie aangejaagd door het design team. Sokken met de gekste printjes, mutsen met stoere teksten en warme sjaals; voor stijlvolle kids vind je alles terug in de collectie van Barts bij The Little Green Bag!
 

Bestel de kidscollectie van Barts online


Heb je een leuke muts, hoed, sjaal of iets anders leuks gevonden waarmee je een kind wilt verblijden? Bestel het dan snel in onze webshop. Het uitpakken alleen is al een geweldige beleving voor het kind. Maar de inhoud is natuurlijk nog veel leuker. Bestel nu en profiteer van een gratis verzending en snelle levering.