Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Happy Socks

Happy Socks zijn er ook voor kinderen, ook de allerkleinsten! Extra leuk, want met deze sokken verspreid je vrolijkheid! De sokken zijn vrolijk door de diverse prints, kleuren en patronen op de sokken. Daarnaast hebben de sokken een fijne pasvorm.
Happy Socks
Filters
Sorteer op
60 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

gratis cadeau
bij besteding van € 100,- niet geldig op sale


gratis cadeau
bij besteding van € 100,- niet geldig op sale


gratis cadeau
bij besteding van € 100,- niet geldig op saleHappy Socks

De Happy Socks kindersokken zijn leuk voor alle kinderen. Het merk is ontstaan doordat twee vrienden het leuke idee hadden om de wereld te verrijken met vrolijkheid. Dit deden zij door sokken te produceren met lekkere felle, kleuren! De creatieve ontwerpen zorgen ervoor dat de sokken een unieke look krijgen.
 

Happy Socks Kids


De felle en vrolijke kleuren passen goed bij de pure karakters van kinderen. Maar kinderen doen wat kinderen doen: lekker rennen en druk spelen. Die sokken moeten dan ook wel tegen een stootje kunnen. Gelukkig zijn de Happy Socks kindersokkengemaakt uit sterk vakmanschap, waardoor ze van goede kwaliteit zijn. De sokken zijn gemaakt van gekamd katoen en zitten daardoor extra lekker aan die kleine voetjes. Een echte must-have!

Bestel Happy Socks online


Zijn de Happy Socks iets voor jouw kinderen? Koop de sokjes dan eenvoudig via onze webshop. Maak je er binnen acht weken een foto van en upload je deze in jouw account? Dan kan je ook nog eens vijf euro verdienen! Meer informatie hierover vind je in jouw account (de Bag Yard).
Wil je de sokken liever in de winkel bekijken en kopen? Kom dan naar één van onze winkels.