Gratis cadeautje bij aankoop van geselecteerde merken*
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Pick & Pack

Pick & Pack is een leuk Zweeds merk met kinderrugzakken. De tassen zijn uitgevoerd in verschillende modellen, waaronder rugtassen in een 3D-vorm van dieren, zoals een haai of panda. De tassen zijn groot genoeg om een broodtrommel en drinkbeker mee te nemen voor naar school of een dagje op pad.
Pick & Pack
Filters
Sorteer op
22 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

Pick & Pack

Pick & Pack is een Zweeds merk dat ontzettend leuke kindertassen ontwerpt. De kracht van het merk ligt niet alleen in het gebruik van kwaliteitsmaterialen, maar vooral ook in de ontwerpen. De collectie kinderrugzakken van Pick & Pack weet hiermee elk kind aan te spreken.

Pick & Pack kinderrugzakken


In onze collectie van Pick & Pack vind je bijvoorbeeld tractorrugzakken, haaienrugzakken, rugzakken met dino's, kikkerrugzakken en rugzakken met monsters. Hartstikke leuk voor de stoerste kids. Is jouw kind meer fan van lieflijke kleuren en prints? Dan zijn de reef rugzak, de uilenrugzak en de pandarugzak juist hartstikke leuk. Het schattigheidsgehalte ligt hoog!

3D kinderrugzakken


Sommige rugzakken komen in onze collectie niet alleen voor met een printje, maar ook in de vorm van bijvoorbeeld een haai, tractor, panda of uil. Leuk, origineel en een kinderrugzak dat jouw kind lang zal blijven onthouden! Of sterker nog: een nieuwe all-time favourite!

De rugzakken hebben een stevig handvat en hebben daarnaast twee gevoerde schouderbanden. Dit zorgt voor meer draagcomfort. De rugzakken zijn voorzien van een label, waarin je persoonlijke gegevens kunt noteren. Het Pick & Pack logo is reflecterend, wat extra veiligheid biedt in het verkeer.

Maten


Omdat het kinderrugzakken zijn, zijn de Pick & Pack rugzakjes compact. Toch zijn ze groot genoeg om bijvoorbeeld een broodtrommel en drinkbeker in mee te nemen. Daarmee zijn ze uiterst geschikt als schooltas, op de cr?che of voor een dagje op pad met bijvoorbeeld opa en oma.

Bestel Pick & Pack kinderrugzakken online


Heb je een leuke rugzak gevonden voor jouw kind? Bestel deze dan eenvoudig online bij The Little Green Bag. Zodra we je bestelling hebben ontvangen, gaan we er direct mee aan de slag. Zo kan jouw kind snel genieten van deze super leuke rugzak!