Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Stutterheim

Natregenen is geen optie meer met de fijne regenjassen van Stutterheim. De jassen zijn comfortabel en geven een kind de vrijheid te kunnen spelen in de regen. De regenjassen hebben gecombineerde maten, zodat de jas langer past dan één seizoen.
Stutterheim
Filters
Sorteer op
2 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1
Stockholm Mini
Stutterheim
Stutterheim

Stockholm Mini

€ 175,00 € 122,50 -30%

Stockholm Mini
Stutterheim
Stutterheim

Stockholm Mini

€ 175,00 € 122,50 -30%

Stutterheim

Regenjassen zijn een must om kinderen droog te houden tijdens het buitenspelen. Daarvoor zijn de regenjassen van Stutterheim Raincoats zeer geschikt. Het merk ontstond in Zweden, waar Alexander de regenjas van zijn opa vond. Deze droeg hij vaak tijdens het vissen. De regenjas herinnerde Alexander aan zijn opa, maar bovenal vond hij de jas praktisch en koel aanvoelen.

Alexander Stutterheim besloot de jas nieuw leven in te blazen en startte het merk. De collectie bestaat uit verschillende jassen voor dames, heren en kinderen. De jassen worden met de hand gemaakt in verschillende kleuren. Zo blijf je altijd droog in een jas die bij je past.
 

Bestel Stutterheim


Heb je een regenjas van Stutterheim voor je kind gevonden in de kleur die bij je past? Bestel deze eenvoudig bij The Little Green Bag. Zodra we je bestelling hebben ontvangen, gaan we er direct mee aan de slag om de items zo snel mogelijk bij jou te laten bezorgen!