Sale: Shop nu met kortingen tot 70%
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

TOMS

Ook kinderen kunnen genieten van de comfortabele schoenen van Toms! Met klittenband of gewoon lekkere instappers, ziet jouw kind er in een handomdraai altijd trendy uit. Ook steun je nog een kind in nood, die dankzij jou een paar nieuwe schoenen ontvangt van Toms. One for one.
TOMS
Filters
Sorteer op
15 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

TOMS

Het hele gezin kan nu genieten van de prachtige exemplaren van schoenenmerk TOMS! Door een scala aan verschillende kleuren en prints is er altijd een paar schoenen dat bij jouw kind past. Heeft je kind nog geen veterstrikdiploma? Geen probleem! TOMS heeft prachtige instappers. Naast dat de schoenen comfortabel zijn en er leuk uitzien, zijn ze ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee. Een echte win-win situatie!
 

Ieder kind verdient schoenen


Maar het echte succes van TOMS is het verhaal achter het merk. In 2006 is Blake Mycoskie gaan reizen door Argentinië. Gedurende deze reis heeft hij met eigen ogen gezien hoeveel kinderen er opgroeien zonder schoenen en hoeveel hinder dit geeft. Hier moest verandering in komen, het was tijd voor actie. Met deze gedachten heeft hij het merk TOMS opgericht, omdat ieder kind het verdient om op te groeien met schoenen. Voor ieder paar schoenen dat er wordt verkocht, krijgt een kind in nood ook een paar nieuwe schoenen; One for One.

Bestel TOMS schoenen eenvoudig online


Heb je een mooi paar schoenen van TOMS gezien voor jouw kind? Bestel ze dan snel en eenvoudig in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat jouw kind zo snel mogelijk zijn eigen paar TOMS in huis heeft!