Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

BetalenBetalen met iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen via de beveiligde betaalomgeving van MultiSafepay. iDEAL is het systeem dat je met één klik naar je vertrouwde omgeving van het internetbankieren brengt. Alle internetbankierende klanten van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers kunnen hier gebruik van maken. iDEAL is net zo veilig als het internetbankieren bij de betreffende bank.

Betalen met PayPal

Om te betalen met PayPal heb je een PayPal-account nodig. Deze kun je aanmaken op de website van PayPal. Na het bestelproces word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van PayPal. Na afronding van je betaling word je teruggestuurd naar de website van The Little green Bag.

Achteraf betalen met Klarna

Klarna voert voor The Little Green Bag het proces van achteraf betalen uit. Dit betekent dat je de rekening per e-mail toegestuurd krijgt die je binnen 14 dagen dient te betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen op factuur voert Klarna een gegevenscontrole uit. Je moet minimaal 18 jaar zijn om een bestelling met Klarna te mogen plaatsen. Het is mogelijk dat Klarna je verzoek niet goedkeurt. Voor verdere uitleg hierover kun je contact opnemen met Klarna:

Telefoonnummer: 020 808 28 53
E-mailadres: webwinkel@klarna.nl

Voor deze betaalmethode brengt The Little Green Bag ?1,95 in rekening. Het is belangrijk dat je het bedrag overmaakt naar de rekening van Klarna, zoals vermeld op de factuur, en niet naar de rekening van The Little Green Bag.

Betalen met Bancontact

Als je in België internetbankiert bij ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank of VDK Spaarbank kun je via MultiSafepay met de betaalmethode Bancontact veilig online aankopen doen met je bankpas.

SOFORT Banking - eenvoudig betalen via internetbankieren

Betalen met SOFORT Banking gebeurt eenvoudig, veilig, snel en in 3 stappen: kies je bank, log in zoals gewoonlijk en bevestig vervolgens de online bankoverschrijving. De SOFORT Banking betaling vindt in real-time plaats, waardoor de webwinkel snel een bevestiging van de betaling ontvangt en de online bestelling vlot kan verzonden worden. Meer informatie.

Betalen met Giropay

Wanneer je in Duitsland internetbankiert bij Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank of PSD Bank kun je betalen met Giropay. Je wordt via MultiSafepay doorverwezen naar je veilige en vertrouwde bankomgeving. Betalingen via Giropay worden direct door ons ontvangen, zodat we je bestelling direct kunnen verzenden.Betalen met een Fashioncheque

Om te betalen met een Fashioncheque kies je bij betaalwijze voor de optie 'Betalen met Fashioncheque'. Je wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Multisafepay. Het (eventueel) resterende bedrag kun je alleen voldoen met iDEAL. Nadat de betaling is voldaan ontvang je een orderbevestiging.

Let op: wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met Fashioncheque, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van The Little Green Bag. Het is niet mogelijk om het tegoed terug te storten op de Fashioncheque.

Betalen met een VVV Cadeaubon

Om te betalen met een VVV Cadeaubon kies je bij betaalwijze voor de optie 'Betalen met VVV Cadeaubon'.
Je kunt tijdens het bestelproces invullen welk bedrag je aan cadeaubonnen hebt. Hierna word je opnieuw doorgeleid naar de pagina waar je een betaalwijze kunt kiezen om het (eventueel) resterende bedrag met een betaalwijze naar keuze te voldoen.

Stuur na het afronden van je bestelling de cadeaubon (Let op! Niet de VVV Giftcard!), onder vermelding van je ordernummer, per post naar:

The Little Green Bag
Sevillaweg 140
3047 AL Rotterdam

Zodra de betaling en de bon(nen) zijn ontvangen, versturen we je bestelling direct.

Let op: wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met VVV cadeaubon, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van The Little Green Bag. Het is niet mogelijk om de waarde aan VVV bonnen terug te ontvangen.
We adviseren om de VVV bonnen altijd te verzenden met een Track & Trace code. The Little Green Bag is niet aansprakelijk voor cadeaubonnen die zijn zoekgeraakt.

Betalen met een Webshop Giftcard

Om te betalen met een Webshop Giftcard kies je bij betaalwijze voor de optie 'Betalen met Webshop Giftcard'. Je wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Buckaroo. Het (eventueel) resterende bedrag kun je alleen voldoen met iDEAL. Nadat de betaling is voldaan ontvang je een orderbevestiging.

Let op: wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met Webshop Giftcard, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van The Little Green Bag. Het is niet mogelijk om het tegoed terug te storten op de Webshop Giftcard.


Betalen met Your Gift Card

Om te betalen met een Your Gift Card kies je bij betaalwijze voor de optie 'Betalen met Your Gift Card'. Je wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Buckaroo. Het (eventueel) resterende bedrag kun je alleen voldoen met iDEAL. Nadat de betaling is voldaan ontvang je een orderbevestiging.

Let op: wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met Your Gift Card, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van The Little Green Bag. Het is niet mogelijk om het tegoed terug te storten op de Your Gift Card


Betalen met een Shoes & Accessories cadeaukaart

Het is mogelijk om bij The Little Green Bag te betalen met een Shoes & Accessories cadeaukaart. Kies bij betaalwijze voor de optie betalen met 'Shoes & Accessories cadeaukaart'. Je wordt automatisch doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving van Buckaroo. Hier kun je jouw unieke kaartnummer invoeren. Wanneer er nog een bedrag openstaat, kun je het overige deel betalen met iDeal.

Let op: wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met Shoes & Accessories cadeaukaart, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van The Little Green Bag. Het is niet mogelijk om het tegoed terug te storten op de Shoes & Accessories cadeaukaart.

Betalen met ippies.nl

Via ippies.nl kun je bij iedere online aankoop gratis ippies sparen. Ippies zijn online spaarpunten ter waarde van 1 eurocent. The Little Green Bag accepteert ippies als officieel betaalmiddel. Wil je meer informatie over ippies.nl of heb je nog geen account? Klik dan hier, maak een gratis account aan en ontvang direct 50 ippies cadeau!


Betalen met een cadeaubon van The Little Green Bag

De cadeaubon kan worden besteed op de webshop of in de winkels in Vlaardingen en Delft.

Op de cadeaubon staat een 'cadeauboncode' die tijdens het afronden van de bestelling ingevuld kan worden. Voer de code in bij 'cadeaubon toevoegen' in de shoppingbag. De waarde van de cadeaubon wordt in mindering gebracht van het totaalbedrag. Het restantbedrag kan voldaan worden via elke andere betaalwijze.

De cadeaubon kan in meerdere keren worden besteed. Wij geven geen geld terug. De cadeaubon is geldig tot één jaar na uitgifte.

Betalen met een Winkel Cheque

Om te betalen met een Winkel Cheque kies je bij betaalwijze voor de optie 'Betalen met Winkel Cheque'. Je wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Buckaroo. Het (eventueel) resterende bedrag kun je alleen voldoen met iDEAL. Nadat de betaling is voldaan ontvang je een orderbevestiging.

Let op: wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met een Winkel Cheque, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van The Little Green Bag. Het is niet mogelijk om het tegoed terug te storten op de Winkel Cheque.Het is mogelijk om met een VVV bon en een andere cadeaubon de betaling (gedeeltelijk) te voldoen. Kies hiervoor altijd als eerst voor de betaalmogelijkheid met VVV bonnen. Je kunt tijdens het bestelproces invullen welk bedrag je aan VVV bonnen hebt. Hierna word je opnieuw doorgeleid naar de pagina waar je een betaalwijze kunt kiezen om het (eventueel) resterende bedrag met een betaalwijze naar keuze te voldoen.

Het is niet mogelijk om met een andere combinatie van cadeaubonnen de betaling te voldoen, bijvoorbeeld met een Fashioncheque en een Your Giftcard.

Wel is het mogelijk de bestelling af te ronden met meerdere kaarten van dezelfde soort, bijvoorbeeld met meerdere Fashioncheques.