Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Bestellen

Betaling

Bij The Little Green Bag kun je veilig online betalen. Als je een betaalwijze selecteert word je automatisch doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving van MultiSafepay, PayPal of Buckaroo.

Op het moment dat je betaling is afgerond word je teruggebracht naar de website van The Little Green Bag. Je bestelling wordt direct verzonden na ontvangst van je betaling, tenzij je ervoor kiest om achteraf te betalen via Klarna.

Je kunt met verschillende cadeaukaarten en betaalmethoden bij ons bestellen. Bekijk onze verschillende betaalwijzen.

Giftcards van The Little Green Bag

Giftcards van The Little Green Bag
Verras je zus, moeder, vriendin of dochter met een giftcard van The Little Green Bag. De giftcard kan worden besteed in de webshop of in onze fysieke winkels.

Op de giftcard staat een code die tijdens het afronden van de bestelling ingevuld kan worden. Voer de code in bij 'cadeaubon toevoegen' in de shoppingbag. De waarde van de cadeaubon wordt in mindering gebracht van het totaalbedrag. Het restantbedrag kan voldaan worden via elke andere betaalwijze.

De cadeaubon kan in meerdere keren worden besteed. Wij geven geen geld terug. De cadeaubon is geldig tot één jaar na uitgifte. Meerdere cadeaubonnen kunnen met elkaar gecombineerd worden. Ook kan de cadeaubon gecombineerd worden met een kortingscode.

Baggies worden toegekend aan het account van de persoon die de bestelling plaatst, op het moment dat de giftcard besteed wordt.

Bestel je giftcard!

Cadeauservice

Wil je iemand een leuk cadeau geven van The Little Green Bag? Dat kan! Je kunt ervoor kiezen om je pakket feestelijk ingepakt te laten bezorgen op een adres naar keuze.

Tevens kun je bij deze service kiezen voor een kaartje naar keuze en een zelfgekozen tekst die wij op het kaartje zullen printen.


Bestellen vanuit het buitenland

Je kunt nu bestellen van over de hele wereld, via het domein www.thelittlegreenbag.com.

De verzendkosten die bij alle verzendingen naar het buitenland in rekening worden gebracht, zijn afhankelijk van de locatie. Het overzicht van deze verzendkosten per land is te vinden in onze algemene voorwaarden.

Als je gebruik maakt van bankoverschrijving vanaf een buitenlandse bankrekening, vermeld dan de volgende gegevens:

BIC Code: RABONL2U
IBAN Nr: NL48 RABO 01559 43 472