Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Ruilen en retouren

Voorwaarden

Je mag de artikelen binnen de zichttermijn van 30 dagen gratis ruilen of retourneren. Dit geldt ook voor sale artikelen. Wanneer de door The Little Green Bag afgeleverde artikelen niet binnen 30 dagen na ontvangst worden teruggezonden, gelden de zaken als geaccepteerd.

Wij accepteren alleen geretourneerde artikelen die:
 • in de originele onbeschadigde verpakking worden teruggezonden
 • onbeschadigd en ongebruikt zijn
 • voldoende gefrankeerd zijn
 • een retourbon bevatten
 • alle meegezonden gifts bevatten

 • Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet The Little Green Bag de betaalde prijs (exclusief eventuele verzendkosten en cadeauservice) uiterlijk binnen 30 dagen na retour ontvangst van de artikelen.

  Wegens hygiene is het niet mogelijk om sommige producten te retourneren. Indien dit het geval is, staat dit op de productpagina vermeld. Het is niet mogelijk om giftcards te retourneren.

  Instructies

  Retourneren/ruilen met account


  Retourneren met account
  Log in op www.thelittlegreenbag.nl/inloggen en ga naar 'Ruilingen en Retouren' in de Bagyard. Selecteer de order die je (deels) wilt retourneren en volg de stappen op het scherm.

  Ruilen met account
  Log in op www.thelittlegreenbag.nl/inloggen en ga naar 'Ruilingen en Retouren' in de Bagyard. Meld het artikel aan als ruiling en volg de stappen op het scherm. Voeg het nieuwe artikel toe aan jouw winkelmand. Het oude en nieuwe bedrag worden met elkaar verrekend bij het afrekenen. Als er een bedrag overblijft, wordt dit binnen vijf dagen na ontvangst van je retour teruggestort op je rekening.

  Retourneren/ruilen zonder account


  Retourneren zonder account
  Geen account? Ga naar www.thelittlegreenbag.nl/retour-zonder-account en volg de stappen op het scherm.

  Ruilen zonder account
  Het is niet mogelijk om de ruilingen met elkaar te verrekenen. Meld het artikel retour zoals hierboven beschreven. Bestel via een nieuwe bestelling het gewenste artikel.

  Terugsturen


  Via PostNL (gratis)
  Meld de bestelling retour zoals aangegeven in de bovenstaande stappen. Na het aanmelden ontvang je per e-mail een bevestiging van de retouraanmelding vanuit ons en een e-mail vanuit PostNL met daarin een barcode om het pakket gratis te retourneren via één van de PostNL locaties bij jouw in de buurt.

  Geef het pakket af en laat de ontvangen barcode door het PostNL punt scannen. Zij printen een verzendlabel uit, zodat jij het pakket kunt retourneren. Je hoeft dus zelf niets te printen! Bewaar, na afgifte, het verzendbewijs goed totdat wij jouw retourzending hebben verwerkt. In het geval van vragen over je retourzending kunnen wij om dit bewijs vragen om te onderzoeken wat de status van de retourzending is.

  Past jouw retourzending door de brievenbus? Dan ontvang je een antwoordnummer waar je jouw retourzending naar toe kan zenden.

  Via een winkel van The Little Green Bag (gratis)
  Kijk op onze website voor een overzicht van onze winkels.

  Via een verzender naar keuze (kosten voor eigen rekening)
  Stuur je pakket naar Sevillaweg 140, 3047 AL Rotterdam. Bewaar de Track&Trace code totdat wij de retour hebben verwerkt.

  Kosten retourzending

  Ben je niet tevreden met je aankoop? Dan kun je deze aan ons retourneren. Er zijn 4 manieren waarop je een bestelling aan ons kunt retourneren:

  1. Het pakket kan afgegeven worden bij een PostNL punt en gratis worden geretourneerd via de per e-mail verkregen PostNL barcode. Deze e-mail ontvang je na het aanmelden van de retourzending op onze website. Bij het PostNL punt hoef je geen verzendkosten te betalen.

  2. Het pakket kan gratis worden afgegeven in één van onze winkels. Als je voor deze optie kiest, vragen we om stap 1 t/m 3 van het retourproces te volgen. Bekijk de website voor de adressen van onze vestigingen.

  3. Verstuur het pakket op eigen kosten, met een verzender naar keuze, naar ons retouradres (± € 6,95).

  4. Past jouw retour door de brievenbus? Dan kan je dit na aanmelding in jouw account kosteloos naar ons retouradres versturen door PostNL.

  De eventuele kosten voor het gebruik van onze cadeauservice worden bij een retourzending niet teruggestort.

  Artikel niet naar wens

  Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet The Little Green Bag de betaalde prijs exclusief eventuele kosten voor de cadeauservice uiterlijk binnen 4 werkdagen na retour ontvangst van de artikelen. Voor het gedeelte dat eventueel is betaald met een Fashioncheque, VVV cadeaubon, E-Bon, Webshop Giftcard, Your Giftcard of een cadeaubon van The Little Green Bag, ontvang je een waardebon van The Little Green Bag.

  Artikel defect, incompleet, of beschadigd ontvangen

  Wanneer je onverhoopt een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen kun je eerst contact opnemen met de klantenservice via ons contactformulier bij Artikelklacht melden of service@thelittlegreenbag.nl. Stuur bij een beschadigd artikel altijd een foto mee van het probleem en vermeld duidelijk het factuurnummer van de bestelling. Wij zullen de artikelen kosteloos omruilen. Het is niet nodig om het artikel via het retoursysteem aan te melden.