Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Ruilen en retouren

Voorwaarden

Je mag de artikelen binnen de zichttermijn van 14 dagen gratis ruilen of retourneren. Dit geldt ook voor sale artikelen. Wanneer de door The Little Green Bag afgeleverde artikelen niet binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggezonden, gelden de zaken als geaccepteerd.

Wij accepteren alleen geretourneerde artikelen die:
 • in de originele onbeschadigde verpakking worden teruggezonden
 • onbeschadigd en ongebruikt zijn
 • voldoende gefrankeerd zijn
 • een retourbon bevatten
 • alle meegezonden gifts bevatten die meegezonden worden bij orders boven de € 100,-

 • Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet The Little Green Bag de betaalde prijs (exclusief eventuele verzendkosten en cadeauservice) uiterlijk binnen 14 dagen na retour ontvangst van de artikelen.

  Instructies

 • Log in op je account.
 • Ga naar ruilen of retouren in 'Mijn account'
 • Geef aan welke artikelen je terug wilt sturen. Volg de instructies op de website.
 • Vul het retourformulier in incl. retournummer.
 • Knip het formulier af, voeg deze toe aan het pakket en sluit het pakket goed af.

 • Als je artikelen wilt omruilen kun je verder winkelen en nieuwe artikelen uitzoeken. Het bedrag van je retour wordt automatisch verrekend in je shoppingbag. Als er een bedrag overblijft, wordt dit binnen 14 dagen na ontvangst van je retour teruggestort op je rekening.
  Bij afgifte van het pakket ontvang je daarvan een bewijs met daarop de trackingcode van PostNL. Zorg ervoor dat je dit bewijs goed bewaart. In het geval van vragen over je retourzending kunnen wij om dit bewijs vragen om te onderzoeken wat de status van de retourzending is.

  Kosten retourzending

  Ben je niet tevreden met je aankoop? Dan kun je deze aan ons retourneren. Er zijn 4 manieren waarop je een bestelling aan ons kunt retourneren:

  1. Het pakket kan afgegeven worden bij een PostNL punt en gratis verzonden worden naar ons antwoordnummer. Deze verschijnt na het online aanmelden van je retourzending. Bij het PostNL punt hoef je niet te betalen voor de verzending.

  2. Het pakket kan gratis worden afgegeven in één van onze winkels. Als je voor deze optie kiest, vragen we om stap 1 t/m 3 van het retourproces te volgen. Bekijk de website voor de adressen van onze vestigingen.

  3. Verstuur het pakket op eigen kosten, met een verzender naar keuze, naar ons retouradres (± € 6,95).

  4. Past jouw retour door de brievenbus? Dan kun je deze voor regulier posttarief naar ons retouradres laten versturen door PostNL.

  De eventuele kosten voor het gebruik van onze cadeauservice worden bij een retourzending niet teruggestort.

  Artikel niet naar wens

  Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet The Little Green Bag de betaalde prijs exclusief eventuele kosten voor de cadeauservice uiterlijk binnen 4 werkdagen na retour ontvangst van de artikelen. Voor het gedeelte dat eventueel is betaald met een Fashioncheque, VVV cadeaubon, E-Bon, Webshop Giftcard, Your Giftcard of een cadeaubon van The Little Green Bag, ontvang je een waardebon van The Little Green Bag.

  Artikel defect, incompleet, of beschadigd ontvangen

  Wanneer je onverhoopt een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen kun je eerst contact opnemen met de klantenservice via ons contactformulier bij Artikelklacht melden of service@thelittlegreenbag.nl. Stuur bij een beschadigd artikel altijd een foto mee van het probleem en vermeld duidelijk het factuurnummer van de bestelling. Wij zullen de artikelen kosteloos omruilen. Het is niet nodig om het artikel via het retoursysteem aan te melden.