Filters

35 producten

35 producten

Claesens is een merk met de leukste underwear voor dames, heren en kids. 'Children are the future' is dan ook een quote die dit merk typeert. Het merk speelt erg in op duurzaamheid en dat zie je overal in terug. Ga voor een mooie basic of een toffe kleur. Claesens heeft het allemaal. Benieuwd naar de gehele collectie? Neem dan snel een kijkje!


De Evergreens

Het verhaal van Claesen's is te herleiden naar 1993. Het in Nederland geboren merk ontstond toen drie vrienden de inspiratie hadden om een nieuw ondergoedmerk te creëren. De Basics collectie, ook wel bekend als de evergreens, is een collectie bestaande uit basisondergoed. De producten in deze lijn worden vervaardigd van de hoogstwaardige materialen zoals katoen, lycra en microfibers in neutrale kleuren zoals wit, zwart, grijs en blauw. Zo vind je strakke boxers in de collectie, maar ook lossere boxershorts, T-shirts met lange mouwen en T-shirts met korte mouwen welke allemaal netjes worden afgewerkt met een Claesen's logo. Naast deze basiscollectie wordt het assortiment van Claesen's elk seizoen aangevuld met een verrassende collectie, waarbij kleur, design en comfort centraal staat.

Waar het in 1993 in Amsterdam begon, is Claesen's inmiddels uitgegroeid tot een groot internationaal merk en geniet het bekendheid in onder andere het Europese vasteland maar ook Japan, Dubai, Canada en de Verenigde Staten van Amerika. Het assortiment van Claesen's bestaat behalve uit een ondergoedlijn ook uit slaapgoed, zwemgoed en accessoires voor zowel de volwassen vrouw als man maar ook voor baby's, kleuters en jongvolwassenen.


Claesens Mini

Claesens biedt de kleinste babymaten aan voor pasgeboren baby's in zeer zachte en delicate stoffen. Dit assortiment is een spannende aanvulling op het Claesens portfolio en richt zich specifiek op de allerjongsten. Het assortiment bestaat onder andere uit rompertjes, babypakjes, jurkjes, zwemkleding, mutsjes en meer! Naast de babycollectie biedt Claesens ook de leukste ondermode en slaapkleding voor stoere jongens en meisjes. Kortom, voor elk wat wils!


Childeren are the future

Het is onze verantwoordelijkheid om de aarde intact over te laten aan de volgende generatie. Een betere wereld waarin mensen zorgvuldig omgaan met de natuur en met elkaar. In de Claesens fabriek in India hebben ze maatschappelijk verantwoord produceren de basis gemaakt. Claesens heeft het SA8000-certificaat dat de controle dekt op: gezondheid, veiligheid op het werk, discriminatie, werkuren en salaris. Ze zorgen voor goede arbeidsomstandigheden en een goed inkomen voor veel gezinnen. Claesens bezoekt regelmatig hun fabriek en leveranciers om ervoor te zorgen dat de kwaliteitsnormen worden gegarandeerd. Hun doel is om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden om bij te dragen aan duurzaamheid. Het hele team van Claesen hoopt bij te dragen aan een prachtige onbezorgde toekomst voor onze kinderen.


Bestel Claesens online

Heb je een item gevonden van Claesens? Bestel jouw favoriet dan online in onze webshop. We gaan direct met je bestelling aan de slag en zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij jou wordt geleverd.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies