Jollein

Slaapzak 4 Seizoenen 70 cm Botanical Nougat

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Hoogte 70 cm
Materiaal Katoen
Merk Jollein
Merk kleurnaam Nougat
Merk product code 014-548-66074

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle slaapzak voor je kind? Dan is de Slaapzak 4 Seizoenen 70 cm Botanical van Jollein precies wat je nodig hebt. Deze slaapzak is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft een hoogte van 70 cm, perfect voor de kleintjes. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze slaapzak het ultieme comfort voor een goede nachtrust.

Met het merk Jollein weet je dat je kwaliteit in handen hebt. De Slaapzak 4 Seizoenen 70 cm Botanical is gemaakt met oog voor detail en vakmanschap. Het gebruik van katoen zorgt ervoor dat de slaapzak ademend is en de juiste temperatuur behoudt, ongeacht het seizoen. Zo kan je kind altijd genieten van een goede nachtrust, zonder te warm of te koud te zijn.

De Slaapzak 4 Seizoenen 70 cm Botanical heeft een prachtige kleur genaamd "Nougat" die perfect past bij de stijlvolle uitstraling van het merk. Met de merkproductcode "014-548-66074" weet je zeker dat je het juiste product in handen hebt. Deze slaapzak is niet alleen functioneel, maar ook een trendy toevoeging aan de slaapuitrusting van je kind.

Wacht niet langer en geef je kind het comfort en de stijl die het verdient. Bestel vandaag nog de Slaapzak 4 Seizoenen 70 cm Botanical van Jollein en geniet van een goede nachtrust voor je kleintje.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies