LIEWOOD

Amara Swimsuit Seashell Pale Tuscany

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Polyester
Merk Liewood
Merk kleurnaam Seashell Pale Tuscany
Merk product code 17587
Serie Amara

Ben je op zoek naar een stijlvol badpak voor kinderen? Dan is de Amara Swimsuit van Liewood precies wat je nodig hebt! Dit badpak behoort tot de categorie Badpakken en heeft een aantal geweldige eigenschappen die het onderscheiden van de rest.

De Amara Swimsuit is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen trendy is, maar ook duurzaam. Het materiaal is zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat het comfortabel en zacht aanvoelt op de huid van je kind. Het is belangrijk om te weten dat dit badpak afkomstig is van het gerenommeerde merk Liewood, dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten.

De kleur van dit badpak is Seashell Pale Tuscany, een prachtige tint die perfect past bij de zomerse sfeer. Het heeft ook een unieke productcode van 17587, waardoor het gemakkelijk te identificeren is in onze winkel. De Amara Swimsuit maakt deel uit van de Amara-serie, die bekend staat om zijn trendy en modieuze ontwerpen.

Met de Amara Swimsuit kan je kind vol vertrouwen genieten van een dagje aan het strand of bij het zwembad. Het biedt niet alleen een comfortabele pasvorm, maar zorgt er ook voor dat je kind er geweldig uitziet. Bestel vandaag nog de Amara Swimsuit en geef je kind een geweldige zwemervaring!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies