LIEWOOD

Blumer Sandals Peach Seashell

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal EVA
Materiaal binnenkant EVA
Materiaal zool EVA
Merk Liewood
Merk kleurnaam Peach Seashell
Merk product code 17656
Serie Blumer
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

Op zoek naar de perfecte sandalen voor kinderen? Dan zijn de Blumer Sandalen van Liewood precies wat je nodig hebt! Deze sandalen behoren tot de categorie Sandalen en zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Met hun trendy ontwerp en hoogwaardige materialen zullen deze sandalen zeker in de smaak vallen bij zowel kinderen als ouders.

De Blumer Sandalen zijn gemaakt van duurzaam EVA-materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en maakt de sandalen ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. De zool is ook gemaakt van EVA, waardoor deze sandalen lichtgewicht en flexibel zijn. Perfect voor actieve kinderen!

Deze sandalen zijn onderdeel van de Blumer serie van Liewood, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De Blumer Sandalen zijn verkrijgbaar in de kleur Peach Seashell, een trendy kleur die perfect past bij de zomerse outfits van je kind.

Met klittenbandsluiting zijn deze sandalen gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor kinderen zelfstandig kunnen spelen en avonturen kunnen beleven. De open neus zorgt voor voldoende ventilatie en houdt de voeten van je kind koel en comfortabel, zelfs op warme zomerdagen.

De Blumer Sandalen van Liewood zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook praktisch en duurzaam. Met hun hoogwaardige materialen en trendy ontwerp zijn deze sandalen een must-have voor elke modieuze kindergarderobe. Bestel ze vandaag nog en laat je kind stralen in deze trendy sandalen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies