LIEWOOD

Otto Swim Pants All Together Sandy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Polyester
Merk Liewood
Merk kleurnaam All Together Sandy
Merk product code 17608
Serie Otto

De Otto Swim Pants van Liewood zijn perfect voor kinderen die willen genieten van een dagje aan het strand of bij het zwembad. Deze zwembroeken behoren tot de categorie Zwembroeken en hebben een aantal geweldige eigenschappen die ze onderscheiden van de rest.

Deze zwembroeken zijn gemaakt van gerecycled polyester, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam. Het gebruik van gerecyclede materialen draagt bij aan een beter milieu en helpt de impact op onze planeet te verminderen.

Het merk Liewood staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Otto Swim Pants zijn daar geen uitzondering op. Met hun uitstekende kwaliteit en aandacht voor detail, zorgen ze ervoor dat uw kind er trendy uitziet terwijl ze plezier hebben in het water.

Deze specifieke zwembroeken behoren tot de serie Otto en hebben de merkkleur "All Together Sandy". Met hun unieke ontwerp en opvallende kleur zullen ze zeker de aandacht trekken en uw kind laten stralen.

De Otto Swim Pants zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook praktisch. Ze zijn comfortabel om te dragen en bieden bewegingsvrijheid, zodat uw kind zich vrij kan bewegen tijdens het zwemmen en spelen.

Met de merkproductcode 17608 kunt u deze zwembroeken gemakkelijk vinden en bestellen. Wacht niet langer en geef uw kind de perfecte zwembroek voor een zomer vol plezier en avontuur!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies