Little Indians

Salopette Dress Checkered Ecru

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Organisch katoen
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Checkered Ecru
Merk product code DR07
Mouwlengte Mouwloos
Patroon Geruit

De Salopette Dress van Little Indians is een must-have voor kinderen die er stijlvol en trendy uit willen zien. Deze jurk behoort tot de categorie Jurken en is gemaakt van organisch katoen, waardoor het niet alleen comfortabel is om te dragen, maar ook duurzaam is. De mouwloze stijl maakt het perfect voor warme zomerdagen of gelaagde looks in de winter. Het geruite patroon geeft een speelse en modieuze uitstraling aan deze jurk.

Little Indians staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Salopette Dress is geen uitzondering. Met de merkkleur "Checkered Ecru" en de merkproductcode "DR07" is deze jurk een uniek en opvallend item in de garderobe van elk kind. Het merk Little Indians is trots op zijn gebruik van organische materialen en draagt bij aan een duurzame mode-industrie.

Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon voor dagelijks gebruik, de Salopette Dress is een veelzijdig kledingstuk dat gemakkelijk kan worden gestyled. Combineer het met een paar schattige sandalen en een zonnehoed voor een zomerse look, of draag het met een trui eronder en laarzen voor een trendy herfst- of winteroutfit.

Met de Salopette Dress van Little Indians kunnen kinderen genieten van comfort, stijl en duurzaamheid, allemaal verpakt in één modieus kledingstuk. Bestel vandaag nog en geef je kinderen de kans om te stralen in deze prachtige jurk!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies