MarMar Copenhagen

Leo Bibbi Leopard Grey Leo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Viscose
Merk MarMar Copenhagen
Merk kleurnaam Grey Leo
Merk product code 100-150-07
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Tijgerprint
Serie Leo

Op zoek naar een schattig en trendy rompertje voor je baby? Dan is de Leo Bibbi Leopard van MarMar Copenhagen precies wat je nodig hebt! Dit rompertje is gemaakt van hoogwaardig viscose materiaal, waardoor het zacht en comfortabel aanvoelt op de gevoelige huid van je kleintje. Met zijn grijze luipaardprint en lange mouwen is dit rompertje perfect voor zowel dagelijkse avonturen als speciale gelegenheden.

De Leo Bibbi Leopard is onderdeel van de Leo serie van MarMar Copenhagen, wat betekent dat het rompertje een uniek en trendy ontwerp heeft dat zeker de aandacht zal trekken. De tijgerprint geeft een speelse en wilde uitstraling aan het rompertje, waardoor je baby er absoluut schattig uitziet. De grijze kleur van de print, ook wel bekend als "Grey Leo", voegt een vleugje stijl toe aan het geheel.

Met de merkproductcode "100-150-07" weet je zeker dat je een authentiek MarMar Copenhagen rompertje krijgt. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen, en de Leo Bibbi Leopard is daar geen uitzondering op. Het rompertje is speciaal ontworpen voor baby's, waardoor het perfect past en comfortabel zit.

Wacht niet langer en geef je baby een trendy en comfortabel rompertje met de Leo Bibbi Leopard van MarMar Copenhagen. Bestel vandaag nog en laat je kleintje stralen in deze schattige tijgerprint!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies