MarMar Copenhagen

Tut Wrap Long Sleeve Modal New Born Pale Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Modal
Merk MarMar Copenhagen
Merk kleurnaam Pale Blue
Merk product code 100-110-01
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen
Serie Tut

Ben je op zoek naar een comfortabel en stijlvol kledingstuk voor je pasgeboren baby? Dan is de Tut Wrap Long Sleeve Modal New Born perfect voor jou! Deze longsleeve behoort tot de categorie Longsleeves en is speciaal ontworpen voor baby's.

Deze longsleeve is gemaakt van hoogwaardig materiaal genaamd Modal, wat zorgt voor een zachte en ademende stof. Hierdoor kan je kleintje zich vrij bewegen en blijft hij of zij comfortabel gedurende de dag.

De Tut Wrap Long Sleeve Modal New Born is van het bekende merk MarMar Copenhagen. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur van deze longsleeve is Pale Blue, een prachtige tint die perfect past bij de schattige uitstraling van je baby.

Met de merkproductcode 100-110-01 weet je zeker dat je een authentiek en origineel kledingstuk in handen hebt. De lange mouwen zorgen ervoor dat je baby warm blijft, zelfs op koudere dagen.

Deze longsleeve heeft een effen patroon, waardoor het gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Of je nu kiest voor een schattige broek of een comfortabele legging, deze longsleeve past altijd perfect bij de outfit van je kleintje.

De Tut Wrap Long Sleeve Modal New Born maakt deel uit van de Tut serie, wat betekent dat het ontwerp speciaal is gemaakt om je baby er nog schattiger uit te laten zien. Met deze longsleeve zal je kleintje zeker de show stelen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies