Noppies

Girls Cardigan Nice Long Sleeve Pristine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Katoen
Merk Noppies
Merk kleurnaam Pristine
Merk product code 3420310
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

De Girls Cardigan Nice Long Sleeve is een prachtige toevoeging aan de Vesten collectie van onze fashion brand e-commerce retailer. Dit vest is speciaal ontworpen voor baby's en is gemaakt van organisch katoen, waardoor het zacht en comfortabel aanvoelt op de huid. Het merk Noppies staat bekend om zijn hoogwaardige producten en dit vest is daar geen uitzondering op. De kleur Pristine geeft een frisse en stijlvolle uitstraling, terwijl het effen patroon zorgt voor een tijdloze look.

Met lange mouwen is dit vest perfect voor de koudere dagen. Het biedt warmte en bescherming, terwijl het toch ademend blijft. Of het nu gedragen wordt als een extra laagje over een schattig jurkje of als een comfortabele outfit voor dagelijks gebruik, dit vest is veelzijdig en praktisch.

Met de merk product code 3420310 is dit vest gemakkelijk te vinden in onze webshop. Het merk Noppies staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid, en dit vest is gemaakt van organisch katoen om zo bij te dragen aan een beter milieu. Het is een bewuste keuze voor ouders die waarde hechten aan duurzame mode.

Voeg een vleugje stijl toe aan de garderobe van je kleintje met de Girls Cardigan Nice Long Sleeve. Bestel vandaag nog en geniet van de comfortabele en modieuze eigenschappen van dit prachtige vest.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies