Noppies

Girls Dress Long Sleeve Nevada RAS1202 Oatmeal

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Organisch katoen
Merk Noppies
Merk kleurnaam RAS1202 Oatmeal
Merk product code 67364
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Op zoek naar een schattige en comfortabele jurk voor je kleine meid? Dan is de Girls Dress Long Sleeve Nevada van Noppies precies wat je zoekt! Deze jurk is gemaakt van organisch katoen, waardoor het zacht en ademend is voor de gevoelige huid van je baby. Met lange mouwen is deze jurk perfect voor de koudere dagen. Het effen patroon geeft een tijdloze uitstraling, terwijl de merk kleurnaam "RAS1202 Oatmeal" een vleugje stijl toevoegt. Met de merk product code 67364 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

De Girls Dress Long Sleeve Nevada is speciaal ontworpen voor baby's en biedt het beste comfort en stijl. Het merk Noppies staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze jurk is geen uitzondering. Met zijn lange mouwen houdt deze jurk je kleintje warm en knus, terwijl het organisch katoen ervoor zorgt dat de huid kan ademen. De effen kleur maakt het gemakkelijk om te combineren met andere kledingstukken en accessoires. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon voor dagelijks gebruik, deze jurk zal zeker de aandacht trekken.

Met de Girls Dress Long Sleeve Nevada van Noppies geef je je baby een stijlvolle en comfortabele look. De lange mouwen bieden bescherming tegen de kou, terwijl het organisch katoen zorgt voor een zachte en huidvriendelijke ervaring. Het effen patroon geeft een tijdloze uitstraling, perfect voor elke gelegenheid. De merk kleurnaam "RAS1202 Oatmeal" voegt een vleugje elegantie toe aan deze jurk. Met de merk product code 67364 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat lang meegaat. Bestel nu en geef je kleine fashionista de perfecte outfit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies