Petit Bateau

Mariniere MARECAGE/AVALANCHE

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Katoen
Merk Petit Bateau
Merk kleurnaam MARECAGE/AVALANCHE
Merk product code A075Y
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Gestreept

De Mariniere is een trendy longsleeve voor baby's van het merk Petit Bateau. Deze longsleeve is gemaakt van organisch katoen, wat zorgt voor een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Met zijn lange mouwen en gestreepte patroon is de Mariniere een stijlvolle toevoeging aan de garderobe van jouw kleintje.

Het merk Petit Bateau staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en tijdloze ontwerpen. De Mariniere is geen uitzondering, met zijn merk kleurnaam "MARECAGE/AVALANCHE" en merk product code "A075Y". Deze longsleeve is niet alleen modieus, maar ook comfortabel en praktisch voor dagelijks gebruik.

Met de Mariniere geef je jouw baby een trendy en verantwoorde look. Het gebruik van organisch katoen zorgt ervoor dat de stof zacht aanvoelt op de gevoelige huid van je kleintje. Bovendien draag je bij aan een duurzamere wereld door te kiezen voor een merk dat zich inzet voor het milieu.

Of je nu een dagje uit gaat of gewoon thuis wilt relaxen, de Mariniere is de perfecte keuze. Met zijn lange mouwen houdt deze longsleeve je baby warm en comfortabel, terwijl het gestreepte patroon zorgt voor een speelse en trendy uitstraling.

Voeg de Mariniere toe aan de garderobe van jouw baby en geniet van de combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en geef jouw kleintje een fashionable look met deze trendy longsleeve van Petit Bateau.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies