Petit Bateau

Salopette Courte MEDIEVAL/MARSHMALLOW

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Katoen
Merk Petit Bateau
Merk kleurnaam MEDIEVAL/MARSHMALLOW
Merk product code A06VJ
Mouwlengte Mouwloos

De Salopette Courte van Petit Bateau is een must-have voor kinderen die dol zijn op comfort en stijl. Deze jumpsuit is gemaakt van organisch katoen, waardoor het niet alleen zacht aanvoelt op de huid, maar ook duurzaam is. De mouwloze stijl zorgt voor bewegingsvrijheid en maakt het perfect voor warme zomerdagen.

Met de kleur MEDIEVAL/MARSHMALLOW geeft Petit Bateau een speelse twist aan deze salopette. De combinatie van deze kleuren zorgt voor een unieke uitstraling die zeker de aandacht zal trekken. Of het nu voor een dagje spelen in de tuin is of een speciale gelegenheid, deze salopette is geschikt voor elke gelegenheid.

Met de merkproductcode A06VJ weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Petit Bateau staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en deze salopette is daar geen uitzondering op. Het merk heeft een lange geschiedenis van het creëren van tijdloze en trendy kledingstukken voor kinderen, en deze salopette is daar een perfect voorbeeld van.

Voeg een vleugje stijl toe aan de garderobe van je kind met de Salopette Courte van Petit Bateau. Comfortabel, duurzaam en met een unieke uitstraling, deze jumpsuit zal zeker een favoriet worden. Bestel vandaag nog en geef je kind de perfecte outfit voor elke gelegenheid!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies