Sofie Schnoor

Bodystocking Nougat

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Katoen
Merk Sofie Schnoor
Merk kleurnaam Nougat
Merk product code P223666
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Panterprint

Op zoek naar een schattig en comfortabel rompertje voor je baby? Dan is de Bodystocking van Sofie Schnoor perfect voor jou! Gemaakt van zacht katoen, biedt dit rompertje het ultieme comfort voor je kleintje. Met lange mouwen is het ideaal voor de koudere dagen. En het beste van alles? Het heeft een trendy panterprintpatroon dat je kleintje er stijlvol uit laat zien.

De Bodystocking van Sofie Schnoor is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor het zacht en ademend is voor de gevoelige huid van je baby. Het rompertje is ontworpen met lange mouwen om je kleintje warm te houden tijdens de koudere seizoenen. De trendy panterprint voegt een speels en modieus element toe aan de outfit van je baby.

Met het merk Sofie Schnoor weet je dat je kwaliteit en stijl krijgt. Dit rompertje is geen uitzondering. Het is gemaakt met vakmanschap en aandacht voor detail, zodat je kleintje er altijd schattig uitziet. De kleur "Nougat" geeft een subtiele en elegante uitstraling aan het rompertje.

De Bodystocking heeft een unieke productcode van P223666, waardoor het gemakkelijk te vinden is in onze winkel. Het rompertje is speciaal ontworpen voor baby's, waardoor het perfect past bij de behoeften van je kleintje. Met dit rompertje kan je baby comfortabel en stijlvol de wereld verkennen.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies