BARTS

Custe Shaping One Piece Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyamide
Merk Barts
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 1190

Op zoek naar een badpak dat je figuur flatteert en je zelfvertrouwen een boost geeft? Dan is de Custe Shaping One Piece van Barts perfect voor jou! Dit badpak is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal. Met zijn blauwe kleur en stijlvolle ontwerp is dit badpak een echte eyecatcher.

De Custe Shaping One Piece is een product van het bekende merk Barts, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met hun jarenlange ervaring in de mode-industrie weten ze precies hoe ze kleding moeten ontwerpen die zowel comfortabel als trendy is. Met dit badpak ben je verzekerd van een stijlvolle look, waar je ook bent.

De blauwe kleur van dit badpak is perfect voor de zomer. Het geeft je een frisse en levendige uitstraling, terwijl het tegelijkertijd tijdloos en elegant is. Of je nu naar het strand gaat, een dagje bij het zwembad doorbrengt of gewoon wilt ontspannen in de zon, dit badpak zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet.

Met de merkproductcode 1190 weet je zeker dat je een authentiek en origineel product van Barts krijgt. Dit merk staat bekend om zijn aandacht voor detail en hoogwaardige materialen. Met de Custe Shaping One Piece ben je verzekerd van een badpak dat lang meegaat en zijn vorm behoudt, zelfs na veelvuldig gebruik.

Wacht niet langer en voeg de Custe Shaping One Piece toe aan je badkledingcollectie. Bestel nu en geniet van een badpak dat niet alleen comfortabel en flatterend is, maar ook een vleugje stijl aan je zomerse look toevoegt. Met dit badpak ben je klaar om te stralen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies