Organic Basics

Re Swim Bikini Bottoms Ocher

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled Nylon
Merk Organic Basics
Merk kleurnaam Ocher
Merk product code OB98002
Pasvorm Regular
Serie Re Swim
Wasvoorschriften 30 graden

De Re Swim Bikini Bottoms zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar een duurzame en stijlvolle zwembroek. Gemaakt van gerecycled nylon, dragen deze bikini bottoms bij aan een beter milieu. Het merk Organic Basics staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid, en deze bikini bottoms zijn daar een perfect voorbeeld van. Met een regular pasvorm en de kleur ocher, zijn ze zowel comfortabel als trendy. De Re Swim serie biedt een scala aan zwemkledingopties, en deze bikini bottoms zijn een must-have voor elke zwemliefhebber.

De Re Swim Bikini Bottoms zijn gemaakt van gerecycled nylon, wat betekent dat ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere mode-industrie. Het materiaal is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat het comfortabel en van hoge kwaliteit is. Met een regular pasvorm zorgen deze bikini bottoms voor een flatterende look, terwijl de kleur ocher een vleugje warmte en stijl toevoegt aan je zwemoutfit.

De Re Swim Bikini Bottoms zijn ontworpen door het merk Organic Basics, dat bekend staat om zijn toewijding aan duurzaamheid en ethische productie. Met de merkproductcode OB98002 ben je verzekerd van een authentiek en kwalitatief hoogwaardig product. Deze bikini bottoms zijn onderdeel van de Re Swim serie, die een breed scala aan zwemkleding biedt voor elke stijl en voorkeur. Met de wasvoorschriften van 30 graden kun je deze bikini bottoms gemakkelijk schoon en fris houden.

Voeg een vleugje duurzaamheid en stijl toe aan je zwemcollectie met de Re Swim Bikini Bottoms. Gemaakt van gerecycled nylon en ontworpen door het merk Organic Basics, zijn deze bikini bottoms een verantwoorde keuze voor elke modebewuste vrouw. Met een regular pasvorm en de kleur ocher, zorgen ze voor een flatterende en trendy look. Of je nu naar het strand gaat of een duik neemt in het zwembad, deze bikini bottoms zorgen ervoor dat je er op je best uitziet en je goed voelt. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en duurzaamheid.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies