Organic Basics

Re Swim Bikini Top Ocher

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled Nylon
Merk Organic Basics
Merk kleurnaam Ocher
Merk product code OB98001
Pasvorm Regular
Serie Re Swim
Type sluiting Koordsluiting
Wasvoorschriften 30 graden

De Re Swim Bikini Top van Organic Basics is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een duurzame en stijlvolle bikini. Gemaakt van gerecycled nylon, draagt deze bikini bij aan een beter milieu zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort. De Regular pasvorm zorgt ervoor dat de bikini top perfect aansluit op je lichaam, terwijl de koordsluiting zorgt voor een verstelbare en comfortabele pasvorm. Met de mooie ocher kleur en de trendy Re Swim serie, ben je helemaal klaar voor een dagje strand of zwembad.

De Re Swim Bikini Top is niet alleen fashionable, maar ook nog eens duurzaam. Het gerecyclede materiaal zorgt ervoor dat er minder afval in de oceanen belandt en draagt bij aan een circulaire economie. Organic Basics is een merk dat zich inzet voor een betere wereld en met deze bikini top laten ze zien dat stijl en duurzaamheid perfect samengaan.

Met de handige koordsluiting kun je de bikini top eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. Of je nu gaat zwemmen, zonnebaden of een strandwandeling maakt, deze bikini top blijft perfect op zijn plaats zitten. De wasvoorschriften zijn eenvoudig: gewoon wassen op 30 graden en je bent klaar voor je volgende avontuur.

De Re Swim Bikini Top van Organic Basics is een echte eyecatcher. Met de ocher kleur en de trendy Re Swim serie ben je helemaal on-trend. Combineer de bikini top met een bijpassend broekje of mix en match met andere items uit de Re Swim collectie voor een unieke en persoonlijke look. Met deze bikini top ben je klaar voor een zomer vol stijl en duurzaamheid!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies