PUMA

Swim Girls Racerback Bikini Set 1P Purple Magic

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyamide
Merk Puma
Merk kleurnaam Purple Magic
Merk product code 701224513
Uv bescherming 100%, Ja

Op zoek naar een schattige en stijlvolle zwemoutfit voor jouw kleine fashionista? Dan is de Swim Girls Racerback Bikini Set 1P van Puma de perfecte keuze! Deze bikini behoort tot onze uitgebreide collectie Bikini's en is speciaal ontworpen voor kinderen.

Gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, biedt deze bikini niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid. De stof voelt zacht aan op de huid en zorgt ervoor dat jouw kind vrij kan bewegen tijdens het zwemmen. Met de Puma Swim Girls Racerback Bikini Set 1P kan jouw kleine meid vol vertrouwen het water in duiken!

Deze bikini is afkomstig van het gerenommeerde merk Puma, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De paarse kleur, genaamd "Purple Magic", voegt een vleugje speelsheid toe aan de outfit van jouw kind. Met de bijbehorende productcode "701224513" weet je zeker dat je de juiste bikini hebt gekozen.

Naast stijl en comfort biedt deze bikini ook 100% UV-bescherming. Jouw kind kan zorgeloos genieten van de zon, wetende dat haar huid beschermd is tegen schadelijke stralen. Met de Swim Girls Racerback Bikini Set 1P van Puma hoef je je geen zorgen te maken over de gevoelige huid van jouw kind.

Maak van zwemmen een modieuze en plezierige ervaring voor jouw kleine meid met de Swim Girls Racerback Bikini Set 1P van Puma. Bestel vandaag nog en laat haar stralen op het strand of bij het zwembad!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies