NA-KD

Basic Oversize Blazer Eden Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled Plastic
Merk NA-KD
Merk kleurnaam Eden Green
Merk product code 1018-008348-6138
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen
Type sluiting Knoopsluiting

De Basic Oversize Blazer van NA-KD is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame toevoeging aan hun garderobe. Gemaakt van gerecycled plastic, draagt deze blazer bij aan een duurzamere mode-industrie. De blazer heeft een lange mouw en een knoopsluiting, waardoor je hem gemakkelijk kunt dragen en stylen.

Met zijn effen patroon en merk kleurnaam "Eden Green", straalt deze blazer een tijdloze elegantie uit. Of je hem nu combineert met een casual jeans voor een trendy look of met een nette broek voor een formele gelegenheid, deze blazer voegt direct een vleugje klasse toe aan elke outfit.

De Basic Oversize Blazer is voorzien van het merkproductcode "1018-008348-6138", wat aangeeft dat dit een kwaliteitsproduct is van NA-KD. Het merk staat bekend om zijn trendy en hoogwaardige kledingstukken, en deze blazer is daar geen uitzondering op.

Met zijn oversized pasvorm is deze blazer niet alleen modieus, maar ook comfortabel om te dragen. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit of gewoon een dagje wilt relaxen, deze blazer biedt de perfecte combinatie van stijl en comfort.

Voeg de Basic Oversize Blazer van NA-KD toe aan je collectie en geniet van de veelzijdigheid en duurzaamheid die dit kledingstuk te bieden heeft. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen zal deze blazer zeker een favoriet worden in je kledingkast.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies