Fabienne Chapot

Bibi Tess Long Sleeve Blouse Classy Camel Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Viscose
Merk Fabienne Chapot
Merk kleurnaam Classy Camel Black
Merk product code CLT-07-BLS
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Gebloemd

De Bibi Tess Long Sleeve Blouse is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle toevoeging aan hun garderobe. Gemaakt van hoogwaardig viscose materiaal, biedt deze blouse een comfortabele en luxueuze draagervaring. Het merk Fabienne Chapot staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze blouse is daar geen uitzondering op. Met zijn elegante kleurencombinatie van Classy Camel Black en het opvallende gebloemde patroon, is deze blouse perfect voor zowel formele als informele gelegenheden.

Met zijn lange mouwen is de Bibi Tess Long Sleeve Blouse ideaal voor koelere dagen en avonden. Het biedt voldoende bedekking en geeft je een verfijnde uitstraling. Of je nu naar kantoor gaat, een lunchafspraak hebt of een avondje uit, deze blouse voegt een vleugje klasse en stijl toe aan elke outfit.

Deze blouse is voorzien van het merkproductcode CLT-07-BLS, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. De Classy Camel Black kleurnaam van Fabienne Chapot is tijdloos en veelzijdig, waardoor je eindeloos kunt combineren met andere kledingstukken en accessoires. Of je het nu draagt met een chique pantalon, een trendy rok of je favoriete jeans, deze blouse zal je look naar een hoger niveau tillen.

Als je op zoek bent naar een blouse die zowel comfortabel als modieus is, dan is de Bibi Tess Long Sleeve Blouse de perfecte keuze. Voeg deze prachtige blouse toe aan je collectie en geniet van de tijdloze elegantie en veelzijdigheid die het te bieden heeft.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies